Friday, August 9, 2013

Biserica lui Paisie, Vişinescu

GENOCIDUL SUFLETELOR - EXPERIMENTUL PITEŞTI - reeducarea prin tortură.
Acest experiment s-a bazat pe bătăi și torturi brutale, administrate zilnic cu scopul de a "reeduca total” ... Scopul experimentului, ..., a fost îndepărtarea convingerilor și ideilor politice și religioase ..., și în cele din urmă obtinerea obedienței absolute. (http://www.realitatea.net/genocidul-sufletelor-experimentul-pitesti-marturii-cutremuratoare_1243973.html)

Vă sună cunoscut? Înlocuiţi mai sus PITEŞTI cu MBT şi vedeţi ce rezultă!
Da! Rezultă PAISIE VIŞINESCU - TORŢIONARUL de la TIMIŞOARA!
La fel ca şi odioşii puşi de sistemul comunist să distrugă orice urmă de umanitate din cei oropsiţi, nenea ăsta, Paisie Vişinescu, singurul episcop rămas ortodox, conform credinţei sale, nu face altceva decât să desfiinţeze şi ultima fărâmă de credinţă din sufletele subordonaţilor săi! Şi cu toate că lucrurile acestea sunt cunoscute de tot sinodul BOR, fraţii lui întru slujire se feresc să ia atitudine, limitându-se la motivări de genul: nu e treaba mea!
Atitudine mai păguboasă ca aceasta nici că există. Mai mult, se dovedeşte faptul că BOR a devenit depozitara neclintită a comunismului torţionar în formă pură, aşa cum după al doilea război mondial unele ţări din America Latină au fost cămine primitoare pentru naziştii fugari ce se ascundeau de judecată!
Asta a ajuns BOR? Biserică ce are pretenţia că este a lui Hristos? Au ajuns Episcopii să-i bată pe subordonaţi? Au ajuns episcopii să-şi agreseze enoriaşii? Au ajuns episcopii să fie păziţi de bodyguarzi? Vai şi amar!
Biserica lui Vişinescu, Paisie!


5 comments:

  1. se spune in popor,ca NARAVUL DIN FIRE NU ISI ARE LECUIRE.
    paisie-cel-bataus, este un lup inrait imbracat in straie arhieresti!
    despre faptul ca a mai avut iesiri necontrolate ar putea depune marturie si secretarul arhiepisopiei timisoarei, nimeni altul decat arhidiaconul radu,omul de incredere al ips nicolae pana nu demult.
    dar de,cum spunea bunica mea A FI OM E LUCRU MARE,A FI DOMN E O-NCERCARE.
    nu ma astept sa graiasca cineva din interior ADEVARUL,pentru un simplu motiv TEAMA de a nu fi dat afara din sistem!
    totul este de inteles pana la un punct.
    .

    ReplyDelete
  2. ps lovelesteanu' a con'sfintit un aqua parc!!!!
    INCET SI SIGUR BOR DEVINE O MEGA AFACERE.
    http://www.basilica.ro/stiri/preasfintitul-emilian-lovisteanul-a-sfintit-complexul-de-agrement-iposada-aqua-centeri-din-ramnicu-valcea_9129.html
    ia poftiti la ...relaxare, sa crape de ciuda paisie'lovelesteanu din banat-vinitura,'frate cu lovele'steanu' de valcea!
    sunt multe similitudini intre timiseni si valceni din multe puncte de vedere.

    ReplyDelete
  3. Treziti-va fratilor ca sunteti intr-o permanenta sarbatoare a „Adormirii Maicii Domnului". Nu vedeti ca tiganul de Paisie, necuratul si spurcatul de oltean vinde si distruge biserica din Banat.Nu-i destul ca delapideaza fonduri UE - pentru asta primeste ... Fura de la gura copiilor saraci, ba mai nou sare si la gatul diaconilor in catedrala; lepadatura. Dati jos cu jigodia cand vine in parohiile voastre. Stropiti-l cu benzina si dati-i foc sa fie o torta vie ca sa scapam Banatul de o lepra.

    ReplyDelete
    Replies
    1. De ce nu-ti dai tu foc sa scape lumea de un instigator si un barfitor al bisericii si al slujitorilor ei?
      Nici nu ai habar ce inseamna „Adormirii Maicii Domnului" daca te exprimi asa.
      Nu distruge nimeni biserica pentru ca e bine pazita de Hristos. Incerci tu, da' geaba.

      Delete
  4. Se vede ca unii stau prost cu geografia și nu fac diferența dintre Oltenia și Muntenia.Poate ne spuneți și noua care sunt copiii săraci aceea?Probabil la hoț de hoț ii este frica.Doamne da bine și rău la nime.

    ReplyDelete