Friday, August 3, 2012

"Sexologia ortodoxa in gandirea lu' Sepï"

sau Recenzie de la cei cărora le pasă
                  
Draga redactie,
                 Tot o dau unii antipaisiaci ca Sepi ii face (va) teza de dr. lui Paisie. In mediile in care ma scald am tot spus ca vorbesc prostii. Omul (Sepi) are un limbaj, ce-i drept, nu comun, nu accesibil prostimii, dar un limbaj care abureste prostimea. In CERCETAREA STIINTIFICA te poti ... pe el limbaj! Acolo trebuie STIINTA. Uitati la materialul alaturat! E mai mult decat jenant! Da, limbaj simpatic, DAR SUBIECTUL IN SINE? Dragilor! Sunt sute si sute de tratate de sexologie! (vad ca vrea sa se lanseze in domeniu. Sic!). NICIUN TRATAT DE SEXOLOGIE NU ESTE CITAT!!!! Priviti notele! Sunt note de un oligomer de liceean care se vrea intelectual la cap. ABSOLUT JENANT! Eu as numi-o altfel: "Sexologia ortodoxa in gandirea lu' Sepï".

               Abia astep sa o lanseze si apoi sa vad reactiile din mediile medicale! Dar ma tem ca nu voi prinde clipa aia pt ca stie ca e... prost!
                Pana una alta, Va rog sa o lansati voi, pe net cu specificatia: sa mearga dracului la biblioteca si sa citeasca, sa citeze  CARTI SERIOASE IN DOMENIU si sa ne lase cu experientele lui sexuale!
P.S. Se aude in "urbe" ca are la spovedit o gramada de tipe, carora le place ce le spune, sexualmente vorbind....
                                                  Spor la munca!

Redacția: THX pentru recenzie!

Aici găsiți opera de artă!

n.r: documentul este în stare raw, dar se poate cerceta!

17 comments:

  1. Asta e un demn urmas al teologiei new-age-iste a lui Corneanu. Nu mai ma mira nimic. Maine-poimaine o sa sustina ca si homosexualitatea e normala.

    ReplyDelete
  2. cand se-mbata la caransebes injura de toti sfintii pe chelnerite. nu avea bani sa-si plateasca ratele. au venit si la mitropolie popriri de la banca. este un impatimit al sexului si al bauturiiParintele Profesor dr. Sebastian ardelean. Acum a ramas din el o epava a nebuniei

    ReplyDelete
  3. popa arde-LEANO !
    AFERIM BRE DE ASA POPA....

    ReplyDelete
  4. Vai parinte, oare si predicile de duminica au astfel de povete ca cele din lucrarea de mai sus ? Sau oferiti consultatii spirituale doar intre patru ochi ? Oameni ca "sfintia" ta sau ca "preasfintitul" si trupa lui de soc duc reputatia bisericii banatene dincolo de limita inimaginabilului: sex, organe sexuale, homosexualitate, delapidari, santaj, amenintari, etc. Sunteti chiar cireasa de pe tort, ca sa nu spun de pe altceva care ar fi mai in asonanta cu domeniul dumneavoastra de interes!

    ReplyDelete
  5. Pt. cel de mai sus: Sepi NU are doctorat. Asa ca va rog! A fost inscris la doctorat si apoi exmatriculat pt ca tipul nu e serios. Habar nu are unde sunt bibliotecile prin oras. (birturile pe pariu ca le stie). Un inteligent nativ, dar fara perseverenta, munca intelectualului pe care-l vezi zi de zi la biblioteca, fara astea Sepi (predestinat nume) ramane un "no name". Ce? Ca s-a culcat cu 100 de tipe? Ce sa va povestesc ce futacios e... Acum pune omul pe hartie ce a simtit. De-a dreptul "cugetator"!

    ReplyDelete
  6. daca a ajuns sa le-o traga si la femeile de servici de la seminar si la bucatarese a ajuns cultul sexolog

    ReplyDelete
  7. Maine, Preasfințitul Paisie Lugojanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Timişoarei va sluji la mănăstirea Izvorul Mureșului din jud. Harghita.
    http://www.basilica.ro/ro/stiri/programul_slujirii_ierarhilor_bisericii_ortodoxe_romane_la_duminica_a_ix_a_dupa_rusalii_6054.html
    V-am avertizat de mai mult timp ca PS Paisie se ocupa in perioada aceasta in special de vizitele in alte eparhii, lucru pe care il facea destul de rar in trecut. Este un semn clar ca nu-l mai preocupa prea mult Arhiepiscopia Timisoarei, fiind o chestiune de luni pana cand va fi ales intr-o alta eparhie. La toamna, mitropolitul va fi pensionat(scrisoarea pe care a trimis-o Sinodului este prilejul cel mai bun pentru ceea ce au dorit cei mai multi ierarhi sa se intample de cativa ani, adica pensionarea mitropolitului. Doar eventualele proteste si pozitia impaciuitoare a patriarhului au impiedicat Sinodul sa nu ia o asemenea decizie. Acum situatia s-a schimbat.)

    ReplyDelete
  8. hei, se muta paisie la covasna si ne vine mitropolit Ioan. Doar pai stie ceva ungro-secuiasca de cand a fost la gyula

    ReplyDelete
  9. Sebastian Ardeleam nu-l mai pomeneste la slujbe pe Corneanu din motive canonice. Zice-se ca e eretic mitropolitul!

    ReplyDelete
  10. http://www.youtube.com/watch?v=3r8O5GgYbqY

    ReplyDelete
  11. domnu paiesie lipsa la apel la hramul manastirii saraca?
    pe trinitas tv asa s-a inteles!
    a vorbit siluan si prota prisacean!
    unde o fi dl paiesie?
    in concediu in grecia, la plaja?
    asteptam poze de pe tarmul marii egee cu negriciosu gol pusca!

    ReplyDelete
  12. nu, a fost la covasna pentu cateva zile.. s-a intalnit cu laurentiu si ioan..intelegeti voi ce vreau sa spun

    ReplyDelete
  13. caţeluşu credincios al strezacului...!
    vezi:http://mitropolia-banatului.ro/pelerinaj-al-tinerilor-din-arhiepiscopia-timisoarei-in-episcopia-covasnei-si-harghitei/

    ReplyDelete
  14. din Evanghelia zilei:
    ”Vai voua, carturarilor si fariseilor fatarnici! Ca inchideti imparatia cerurilor inaintea oamenilor; ca voi nu intrati, si nici pe cei ce vor sa intre nu-i lasati.
    Vai voua, carturarilor si fariseilor fatarnici! Ca mancati casele vaduvelor si cu fatarnicie va rugati indelung; pentru aceasta mai multa osanda veti lua.
    Vai voua, carturarilor si fariseilor fatarnici! Ca inconjurati marea si uscatul ca sa faceti un ucenic, si daca l-ati facut, il faceti fiu al gheenei si indoit decat voi. ”

    ReplyDelete
  15. Autorului „recenziei”
    Desteptule, materialul alăturat a fost deja publicat în 2004, poartă semnătura monahului Daniel Cornea și, se pare, e apreciat în mediul teologic. Evident că tu n-ai înțeles nimic din el, pentru că nu te duce capul și n-ai nici sensibilitatea necesară.

    ReplyDelete
  16. Ar trebui să mai consulți dicționarul din când în când, nu de alta, dar poate înveți și tu sensul anumitor cuvinte. Poți începe cu „oligomer”!

    ReplyDelete