Tuesday, August 14, 2012

Părul se schimbă, năravul, BA!

Spuneți drept! V-ați speriat că nu mai sunt subiecte, și că ION GHEORGHE s-a potolit!!!
NU S-A POTOLIT! Din contră, a intrat în conflict cu toată lumea!
Situația de la MBT este atât de încordată, încât nu mai intră și nu mai iese nici măcar,... Vântu, sau... un vânt, sau... cum vreți voi!
S-a trecut deja la strigături și amenințări aproape zilnic! Melteanul amenință pe toată lumea, de la vlădică la opincă, fără nicio deferență!
Presiunea gratiilor este foarte mare, iar ieșirile violente se înmulțesc!
Abia aștept să iasă bătaie!
Nu mai durează mult până acolo, pentru că în adâncul lui, penalul pușcăriabil, Ion Gheorghe, nu este altceva decât un infractor de drept comun!



23 comments:

  1. joc de doi cu protoporku cerbu si o juna lugojana!
    la ruga de ieri, de sf MARIA mare,la Lugoj.
    http://www.ziuadevest.ro/actualitate/32560-joc-i-voie-bun-la-ruga-lugojean.html?vsig32560_0=2
    domnu paiesie a ramas la "baza" sa coordoneze afacerile interne de la catedrala(gheşeftul).
    ps:apariţii noi in sobor la catedrala!
    prietenii bine informaţi ştiu şi de ce!

    ReplyDelete
  2. Ce popi noi sunt la catedrala?

    ReplyDelete
  3. informeaza-te...si vezi si saitul mbt de marti 14 august!
    daca afli, scrie-ne.

    ReplyDelete
  4. foarte bine mai dispar lichelele comuniste...............

    ReplyDelete
  5. Ziarista de scandal, V-a luat ochii cu poza ei provocatoare. Nu are nimic in comun cu ortodoxia. De unde pretentia de a face ordine in biserica? Luati aminte: dezbinarea nu e propovaduita de Hristos.

    ReplyDelete
  6. sa spui Adevarul,ESTE MAI DE FOLOS DECÂT SĂ ÎL ASCUNZI SUB OBROC!
    CUVÂNTUL DOMNULUI:ÎNDRĂZNIŢI,EU AM BIRUIT LUMEA.

    ReplyDelete
  7. Toate le interpretezi gresit. Si omeneste si crestineste. E bine, macar, ca vad oamenii cine le vorbeste. Dar iti ramane vinovatia pentru copii mei (si ai altora), pentru tinerii care inca n-au descoperit intelesurile cele bune si sunt derutati de atatea minciuni.

    ReplyDelete
  8. Prea(ne)sfinţitul Paiesie Logofetanul, Episcop-văcar al Arhiepiscopiei Timişoarei va sluji la Biserica 'Învierea Domnului' din Parohia Duboz-Cadăr, Protopopiatul Lugoj.
    adenda:va slujii la duboz ori la cadâr?
    mai mult ca sigur ca si acolo a "plantat" un popa-taliban ortodox

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by a blog administrator.

      Delete
  9. cata rautate!...Dumnezeu va va judeca cu masura cu care judecati: si aveti grija ca judecati un ierarh, care numai sa va gandeasca raul si nu stiti ce vi se poate intampla!

    ReplyDelete
    Replies
    1. daca-i asa, aici se vede legatura lui dom Paisie cu D-zeu!!!

      Delete
    2. nu stiti ce pacate va faceti judecand ierarhul! RUSINE!!

      Delete
  10. stai linistit/a d-le sau d-na. ierarhul d-voastra e si iubit e si urat.doar proportiile difera. nu inteleg insa cum de nu isi da seama ce trebuie sa faca ca sa inchida gura presei?! chiar nu se gaseste nimeni sa i-o spuna??..parinti, amante, colegi, prieteni, ce faceti? cum doriti, am sa i-o zic eu cu prima ocazie!

    ReplyDelete
  11. Mai bine am vb de viitor, de sinodul din octombrie care va lua act de retragerea Mitropolitului Nicolae, atunci vor incepe pregatirile pt alegeri, va veni Daniel aici, vedem ce va vota si sinodul eparhial... Astea sunt lucruri interesante de vazut, nu ce face Paisie.

    ReplyDelete
  12. oare, arhiziaristul este in concediu dimpreuna cu trupa lui de comando viola ori pur si simplu aşteapta MAREA LOVITURA DE PRESĂ:
    o EXCLUSIVITATE....

    ReplyDelete
  13. RETRAGEREA călugărului paiesie(ionghe)la MĂNĂSTIRE!

    ReplyDelete
  14. În cuvântul de învăţătură adresat credincioşilor prezenţi, Preasfinţitul Paisie a subliniat înţelesurile duhovniceşti şi învăţăturile desprinse din evanghelia duminicală de la Matei 18, 23- 35. În acest sens, Preasfinţia Sa a arătat că fiecare dintre noi suntem datori cu dragoste frăţească faţă de cei de lângă noi, fiind chemaţi de Mântuitorul Hristos la o credinţă lucrătoare în iubire, oglindită din dragostea pe care Dumnezeu o poartă fiecăruia dintre noi. În finalul slujbei, Preasfinţitul Paisie Lugojanul a transmis tuturor credincioşilor şi preoţilor slujitori binecuvântarea şi dragostea părintească a Înalt Preasfinţitului Părinte Nicolae, Mitropolitul Banatului.
    sursa :arhiprăfuitul sait al mbt
    PS:SĂ FACI CE SPUNE ARHIPOPA SI SA NU FACI CE FACE EL!
    daţi o căutare pe sait să vedeţi şi imagini cu arhipopa ingenuncheat, miruind un copil!
    sa lăcrimezi !

    ReplyDelete
  15. poate unii ca dumneavoastra nici macar nu va aplecati sa miruiti copilul ala, nici nu il bagati in seama(cu toate acestea un ierarh a facut-o)!Nu e indicat sa blamati asa, un ierarh, uitand si faptul ca orice s-ar intampla si oricine va pleca sau veni, Prea Sfintiei sale Paisie Lugojanul nu ii va lua nimeni arhieria, pentru ca e data pe VIATA!

    ReplyDelete
    Replies
    1. asta ne mai lipsea un pupincurist de serviciu...proaspăt admis la teologhisire!

      Delete
    2. Desteptule, in nici o biserica nu e respins nimeni de la miruire! Asa ca paisie n-a descoperit apa calda. Sa nu-mi zici ca, vai, s-a aplecat. Si alti preoti se apleaca putin cand impartasesc copii care n-au pe nimeni sa-i ridice in brate, sau pur si simplu nu e nevoie. Asa ca lasa-ne cu melodramatisme de-astea.
      Iar amestecarea raului cu binele e propriu smecherilor cu inteligenta perversa. Faptul ca paisie are arhieria pe viata, o fi, insa n-a reusit nici macar functionareste sa se apropie de Dumnezeu. Faptele lui de pana acum vorbesc mai mult decat zeci de mii de articole!

      Delete
    3. Desteptule anonim de ora 8,15 PM, arhieria o fi pe viata dar functia de episcop fie el si vicar, NU E! Sau vrei sa-ti amintesc de cazuri celebre, cu arhierei retrasi la manastiri? Asa ca lasa povestile! Si cand o multime de preoti si credinciosi te vorbesc de rau, ar trebui sa te analizezi foarte atent si sa te schimbi vizibil, nu sa arati in continuare aroganta. Paisie asta face!

      Delete
    4. Si Hitler a luat lectii de teatru pentru a pacali electoratul! Si pana la urma tot monstru a fost! La fel si PS Paisie! Este un inger al intunericului deghizat in sfant.

      Delete
  16. si poate ca Prea Sfintia sa nu are de gand sa inchida gura presei: pana la urma fiecare are dreptul la libera exprimare si Prea Sfintitul lasa totul in voia Domnului!

    ReplyDelete