Thursday, August 30, 2012

Ofițerii de securitate din BOR

Singura instituție care a scăpat de lustrație este, deocamdată, BOR. Din această cauză, în interiorul ei s-au aciuat fără nicio grijă toți cei care au avut de a face cu vechiul regim, dar și o ciorbă propice pentru noii servanți ai serviciilor actuale.
Din nefericire această stare de fapt nu poate decât să dăuneze BOR, ceea ce se și vede în încrederea de care biserica beneficiază, în fiecare an tot mai scăzută.
Până când onestitatea nu va fi o caracteristică principală a BOR, lucrurile nu se vor îmbunătății, ci dimpotrivă se vor escalada spre scandaluri din ce în ce mai răsunătoare.


6 comments:

  1. E de rasul curcilor: se duce la hotul sef sa se planga de hotu' adjunct. Corb la corb nu-si scoate ochii!

    ReplyDelete
  2. parca securist era doar Inalt Prea Sfintitul Nicolae....acum e si Prea Sfintitul???.....nu cred..iar daca cereti mutarea Prea Sfintitului Paisie Lugojanul,a Inaltului Nicolae de ce nu o cereti?...regulile sunt pentru toti!

    ReplyDelete
  3. ... pt toti hotii care fura mancare de la gura unor copii! Corneanu nu se incadreaza la asa ceva!!!... iar cu referire la colaborarea lui cu securitatea, a marturisit, deci e un om liber!!! Cei care-i sar la jugulara sunt niste frustrati!!!

    Ceea ce Dumnezeu insusi a iertat si pacatosul ISPASESTE SI LA ORA ACTUALA il face pe acesta din urma LIBER!!!

    Puteti sa va rupeti hainele de pe voi, smulge parul din cap, puteti sa va fie ciuda pe Corneanu pana va albastriti, ATACURILE ORICUI DE PE LUMEA ASTA NU-L POT NICI MACAR SHIFONA PE NICOLAE!!!
    Va e ciuda pe fericirea lui de va r0oade la ficati! Omul Corneanu e un om liber!!! Va e ciuda pe fericirea si libertatea lui! Va e ciuda, sunteti invidiosi si doriti raul omului de langa voi! O tineti obsesiv-maladiv cu ideea voastra.
    Problema e la VOI INSIVA nu la Corneanu!!!
    Comparatiile cu paisie il rahatesc si mai mult pe preaiubitul vostru preasfintit, iubitor de lux, fineturi si manevre smechere. Asta nu inseamna ca are clasa, ci dimpotriva!

    ReplyDelete
  4. Nu îl plângeţi pe PS, a mai vândut o parohie, doar s-a eliberat Parohia Topolovăţ! Oare cine vine? Cine dă mai mult. Că doar nu este pe calitate, ci pe cantitate. Costă, costă, că doare se împarte la trei fraţi de "cruce" PS, Popescu şi Cerbu. Că doar în Protopopiatul Pr.O.Cerbu nu se intră "uşor". Succes celui nou venit, şi fii tare "băiete" că nu o să fie uşor.

    ReplyDelete
    Replies
    1. as este!
      barbatia sa fie tare!
      si cohones ca de cangur...
      de pistari nu mai vb se intelege de la sine.
      PS:se spune ca insusi pion cerbu vine pe sest in parohie,si isi pune tacticos reportofonul pe sf masa ca sa recepteze integral predica noului venit!
      ca sa il poate "mulge "mai bine pe parcurs, daca e moale de fire si fara pile la stapanire...

      Delete
  5. http://www.ziuadevest.ro/actualitate/32920-dinu-pturic-al-arhiepiscopiei-timioara-respins-la-bursele-doctorale-din-italia.html

    ReplyDelete