Thursday, May 17, 2012

Numiri de consilieri la MBT

De luni, Arhiepiscopia Timi;oarei are un nou consilier.
Consilier juridic!
După multe căutări, PS Paisie a găsit, în sfârşit un om după profilul dorit:
pr. Ioan Bălăngean de la Fratelia.
Probabil este recompensa pentru dosarul instrumentat de acesta împotriva pr. Drăgănescu.
De amintit că, deşi Parohia Fratelia prin pr. Drăgănescu s-a străduit să ia bani din bancă pentru a cumpăra un apartament pentru pr. Ioan Bălăngean, acesta din urmă nu a avut nicio tresărire de conştiinţă atunci când l-a înjunghiat pe la spate pe Drăgănescu pentru a-i lua conducerea! Bineînţeles că această lucrătură a avut complici, pr. Ranca, şi el un copil promovat de parohie prin Drăgănescu. Dar, pentru BOR este specifică metoda câinelui turbat, de a muşca mâna binefăcătorului.
Ne întrebăm retoric, pe când va veni promovarea pr. Ranca pe postul de Consilier Cultural, în locul pr. Pereş?
Retoric, zicem, pentru că pe agenda PS Paisie acest proiect este deja un fapt!

O poză grăitoare pentru toată lumea!

PS Paisie, flancat de viitorii consilieri (Ranca, stânga pozei, Bălăngean, dreapta pozei)

8 comments:

  1. Cea mai scurta cale catre Rai ar fi aceasta : nu judeca si nu vei fi judecat . Se pare ca dumneavoastra nu prea veti avea o cale scurta sau probabil nu veti avea deloc o cale catre Rai.

    ReplyDelete
  2. Pai daca tu, Gabi, o sa fi in rai, eu nu vreau sa fiu cu tine acolo!
    La fel si cu Paisie!

    ReplyDelete
  3. Sus numitii preoti Ranca si Balangean, au reusit cu dragoste si intelepciune sa ne apropie pe noi cativa zeci de tineri, de Sfanta Biserica ,si noi tinerii nu putem fi cumparati,nu suntem generatia din care faceti dumneavoastra parte.Nu prea inteleg eu ce e cu apartamentul de care tot vorbiti,dar am un verisor preot care spunea ca parohia e obligata sa asigure locuinta preotilor sai,deci ce favoare a facut aici preotul Draganescu,ca nu inteleg care e meritul sau aici.Eu cred ca sunteti prost informat si folosit fara scrupule.Bafta in cuntinuare,cum spunea persoana de mai sus incet dar sigur va indepartati de Hristos.

    ReplyDelete
  4. Ca intotdeauna, acest site, reprezinta doar orgolii, rautate, invidie si dorinta de a parveni si a fi important atunci cand de fapt nimic nu faci, nimic nu esti si nu insemni nimic. Cei care nu se pot dedica unui tel in viata, n-au preocupari si nici dorinte, nu au altceva de facut decat sa ii critice pe altii... !! Pacat de voi, de sufletele voastre si de ceea ce insemnati in aceasta lume. Inainte de a-l critica pe Paisie sau pe altii, analizati-va pe voi si apreciati cat de ieftin v-ati vandut sufletul si cat de neimportanta este trecerea voastra prin aceasta lume.

    ReplyDelete
  5. Cand o sa aveti atata demnitate, decenta si verticalitate ca si Paisie; cand o sa reusiti sa iertati, sa doriti si sa construiti binele, atunci aveti dreptul sa-L criticati pentru ca va puteti considera egalii lui. Pana atunci sunteti doar niste existente marunte, invidioase, rauvoitoare si josnice.

    ReplyDelete
  6. somn usor, puisor! treci la nani pana mai cresti putin!

    ReplyDelete
  7. popa balangarean ne da veste ca este pe forum!
    si ne critica aspru...
    pai,popa balangarean, parohia nu are nici o obligatie sa asigure popilor apartamente...
    a se vedea alte cazuri in oras unde popele si-au gasit de locuit in chirie!
    cat priveste pe domnu pai si "dragostea"lui pt noi, mai bine lipsa decat asa grija...si purtare de grija!

    ReplyDelete
  8. Te asigur ca pe noi tinerii nu ne poti convinge. Chiar nu putem fi cumparati. Cauta pe net Statutul BOR si vezi ce spune! Sau pt tine nu e valabil. De ce nu relatezi adevarul?
    Pr Draganescu locuieste in cele doua apartamente ale casei parohiale. Unul este ocupat de dumealui, iar celalalt de fiica lui ; ba mai mult are si un apartament pe care l-a inchiriat - dupa rationamentul tau aceasta este singura obligatie a parohiei. Unde ar trebui sa locuiasca ceilalti preoti ?
    Cinste, dragoste, verticalitate...sau, e cam mult...

    ReplyDelete