Monday, February 13, 2012

Reclamă gratuită

Mulțumim tovarășilor de la Mitropolia Banatului pentru faptul că ne fac reclamă gratuită!
Vă dați seama, dragi cititori, că plângerea despre care s-a făcut vorbire acu' ceva vreme, nu face altceva decât extinde aria de vizualizare a site-ului!?
Dacă până acum era mai mult o problemă de afaceri interne - că doar frustrații trebuie să latre pe undeva să se răcorească (asta ar fi părerea unor postaci paisiaci) - iată că acum, tovarășii au reușit să exporte problema în afara sistemului.
Ca să fie soluționată o astfel de plângere, în primul rând ea trebuie să fie studiată - conținuturile citite și analizate pentru a se determina dacă sunt veridice!
Și uite-așa, va afla tot IPJ și tot Parchetu' ce poame are Mitropolia Banatului!
Vă mulțumim frumos Preasfințite și Preaonorate pentru cadoul făcut!

În altă ordine de idei, cred că deja ocupăm o nișă importantă în mass-media locală, și pentru asta mulțumim colegilor care ne-au promovat.
AVE!

http://www.debanat.ro/2012/02/paisie-si-camarila-sa-s-au-pus-pe-plangeri-penale/

20 comments:

  1. VA IUBIM SI VA STIMAM, ONORATA REDACTIE!

    ReplyDelete
  2. oare sa fi trecut audienta noastra de saitul arhiprafuit al mbt?
    de buna seama ca da!
    mbt-65.000 vizualizari in 10 ani !
    blogul nostru-la nici un an aproape 160.000 !!!
    FELICITACIONES CELOR CARE AU COHONES !

    ReplyDelete
  3. arhiziaristule un sfat !
    SA TRAIM MAI BINE ...fara camarila paisiaca!

    ReplyDelete
  4. Iata de cand se falsificau semnaturi in MBT:

    http://old.banateanul.ro/articol/ziar/timisoara/afaceri-preocecti/11373/

    ReplyDelete
  5. AMUZANT: TOTI PREOTII CARE SE SOCOTESC NEDREPTATITI SE POT ADRESA FUNDATIEI PREOT "IOAN OLARIU", CONDUSA DE..... , care are ca prim obiectiv : APARAREA DREPTURILOR OMULUI. O fi asa??!!!!

    ReplyDelete
  6. "curat murdar" !
    oare cantorul lupulescu a fost repus in funcie?
    ori a patit ca pr matis ca i s a inchis gurita cantatoare cu un act bine ticluit de ionelas-vacar!
    ps:pe cati or mai "executat " cu constiinta "curat-murdara" camarila paisiaca, semnand si acte in numele ips nicolae,numai Bunul Dumnezeu mai stie...
    le om afla undeva candva prin arhiva mbt...
    dar cu vietile frante ...

    ReplyDelete
  7. Referitor la afirmatia " Ionel Popescu îşi rotunjeşte bugetul făcând pe ghidul tursitic în Ţara Sfântă."(aparut in urma cu vreo 2 saptamani), as dori sa fac niste precizari.
    Sunt proprietara si managerul agentiei de turism REDONA Travel, touroperatorul care a organizat 12 pelerinaje in Tara Sfanta, dintre care 6 in colaborare cu Parntele Ionel Popescu, incepand cu martie 2005 si teminand cu martie 2010, cate unul pe an.
    Am insotit grupurile de pelerini impreuna, Parintele Popescu in calitate de calauza spirituala, iar eu din partea agentiei, pentru a ma asigura ca serviciile primite in Israel corespund cu cele platite. De fiecare data aveam si un ghid isrealian pentru efectuarea programului turistic si pentru a ne da explicatiile cuvenite. Cum Parintele Popescu facuse doctoratul in iudaistica, evident cunostea foarte bine diferentele intre cele doua religii si datini - cea ortodoxa si cea iudaica. Fiecare ghid evreu a fost fascinat de cultura, eruditia si vastitatea cunostintelor Parintelui Popescu, deasemenea credinciosii, care il privesc cu nemasurata simpatie si dragoste crestineasca.
    Dupa primul pelerinaj, in 2006, parintele Popescu a urmat la indemnul meu cursul de ghizi, organizat de Asociatia Nationala a Ghizilor din Romania devenind ghid atestat, recunoscut de CNFPA. In pelerinajele ulterioare, Parintele Popescu a refuzat categoric diurna de ghid ce i se cuvenea legal. O spun cu mana pe biblie, daca e cazul. Pelerinajele organizate de noi au fost foarte reusite, datorita faptului ca s-a reusit o coeziune de grup, credinciosii fiind magnetizati de ceea ce vedeau, auzeau, simteau, toate fiind dublate si de umorul sanatos al Parintelui Popescu.
    La ora actuala este cel mai bun ghid din Romania pe destinatia Israel, o certifica ghizii si touroperatorii din Israel, care au numerosi termeni de comparatie.
    Anul trecut in ianuarie 2011 i-am propus sa mai organizam un grup pe destinatia Israel, insa m-a refuzat politicos si argumentat,spunand ca noua functie de vicar nu ii mai permite aceasta, si, in plus, Mitropolia are propriul birou de pelerinaje.
    Pot sa spun doar cu mana pe inima ca de la mine nu si-a rotunjit deloc veniturile, desi stiu ca alti colegi din turism practica un sistem de "stimulare" a preotilor. Unii preoti chiar isi negociaza stimulentele.
    Noi am practicat tarife de bun simt, oferind un raport pret/calitate optim, servicii de calitate, tocmai acest fiind motivul pentru care Parintele Popescu a inteles sa colaboreze 5 ani cu noi.
    Pentru micile donatii facute pentru biserica, am primit chitanta de la doamna Popescu.
    Ceea ce eu afirm se poate verifica, multe din afirmatii fiind chiar imortalizate pe DVD.
    Cat despre BOR, prefer sa stau deoparte, intrucat nu cunosc - si nici nu e treaba mea - jocurile de culise.
    In rest, depinde de noi fiecare cu ce parte din om rezonam.
    In afara de Instanta judiciara si de Instanta Divina, avem fiecare dintre noi propriul nostru judecator: CONSTIINTA noastra.
    Sa ne dea Dumnezeu la fiecare dupa sufletul nostru!

    Monica SERE

    ReplyDelete
  8. R A S P U N S

    Doamna Monica Sere

    Cu tot respectul cutez sa Va indemn: NU VA BAGATI UNDE NU STITI! Si aceasta pe urmatoarele

    C O N S I D E R E N T E

    1. Parintele Ionel Popescu a intocmit o teze in istorie laica la Cluj, e adevarat, despre evreii din Banat, DAR, aduce o modesta contributie in cercetarea domeniului: LIPSA CRASA A DOCUMENTELOR ARHIVISTICE DIN TEZA - CITARILE DIN JOSUL PAGINII. Luati teza si consulati un specialist! Faptul ca pe Dvs. va da gata/pe spate cu 2 propozitii referitoare la evrei asta nu inseamna ca este ERUDIT. Erudit este pt Dvs, care sunteti probabil pe langa teologie.Ne-am inteles?

    2. Parintele Ionel Popescu este foarte smecher si a anticipat furtisagurile sale. Nu a luat niciun ban, dar AU FOST DONATI BANI LA PAROHIE CU CHITANTA LA DOAMNA POPESCU! Intrarile si iesirile din parohie vor fi purecate, fiti linistita! Un om ca el nu lasa sa scape un biet absolvent angajat cantor la o modesta parohie, fara spaga, si Dvs imi vorbiti de moralitate? Realitatea ne-ati spus-o: ati dat bani la biserica! Daca erati cinstita spuneati si suma, sa stim si noi, pt ca banuiesc ca nu e secret! Punct!

    3. Mentionati ca a fost atestat ghid. Cunoastem ca nu poti conduce un grup in Israel fara a avea documentatia necesara. Parintele a stiut ca se fac foarte multi bani si este pe de alta parte si o calatorie placuta, nu?
    4. Spuneti ca unii preoti isi negociaza stimulentele. Mentionati o negociere de stimulent (ce suma a primit) si precizati ce suma a primit parohia Iosefin ca urmare a serviciilor oferite firmei Dvs. S-ar putea sa fie parintele Ionel Popescu un negociator mult mai bun!

    5. "Cat despre BOR, prefer sa stau deoparte, intrucat nu cunosc - si nici nu e treaba mea"
    Si atunci intrebare retorica: DE CE VA BAGATI?

    P.S. Cum a reusit parintele sa va lamureasca sa scrieti pe net in favoarea lui?

    Semneaza: un frustrat.

    P.S.S. Mesaje de pe:
    http://www.ziuadevest.ro/editorial/27429-o-scrisoare-nedorit.html#comments

    ReplyDelete
    Replies
    1. referitor la ce a scris dna,eu cred ca merita sa poata vorbi si altcineva in afara de voi,chiar si in contradictie cu parerea voastra.Imi pare rau pentru voi dar sa stiti ca am fost angajat in postul de cantor intr-o parohie din timisoara fara a da spaga nimanui,deci nu vorbiti doar de dragul de a vorbi.Daca voi credeti ca aceasta femeie a fost convinsa de catre parintele popescu as fi foarte curios sa stiu cine este omul/gruparea din spatele vostru care va sustine,nu doar in lupta cu popescu ci si in isteria indreptata impotriva P.S.Paisie Lugojanul?Si nu uitatifete bisericesti frustrate ca indiferent daca va convine sau nu P.S. este maimarele nostru si al bisericii ortodoxe banatene.Pacat ca balacariti un om care vede normal lucrurile si nu denaturat ca voi.
      Un cantor din timisoara
      PS.daca nu am fost pe placul vostru va rog sa ma iertati,dar nu pot fi ipocrit.

      Delete
    2. Mai marele Bisericii Banatene este IPS Nicolae!
      Pe care tziganul de paisie l-a uzurpat, si pe care nu l-a ascultat niciodata!
      Asa ca, ce ne invata PS Paisie, aia facem si noi!
      El nu asculta de cel mai mare, nici noi nu ascultam de el!
      E bine?!

      Delete
    3. Poate ai fost angajat , frate, te cred ca n-ai dat nimic, dar oricum fii sigur ca se asteapta de la tine, pentru ca altfel oricand postul tau poate sa dispara.

      Delete
  9. Toti care va luati de Corneanu si securitatea lui... ce ziceti daca la spovedanie va spuneti pacatele, cereti iertare pt ele ca mai apoi Dumnezeu sa va tot scoata ochii cu ele si sa vi le tot aduca aminte? Ha? Cum vi se pare? Nu se cuvine, oare, nesimtitilor, sa iertati pt ca si voua vi s-a iertat?
    Halal crestini, n-am ce zice. Asta-i aluatul vostru.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pocainta lui din 1990 trebuia sa fie urmata de fapte. De ce nu a facut gestul pe care l-a facut PF Teoctist, de a se retrage la manastire, sau de ce in 2008 dupa ce Sfantul Sinod a condamnat gestul de a se impartasi cu unitii a declarat ca nu regreta nimic, sau dupa ce a ajuns incapabil sa mai conduca Eparhia si a intrat in conflict cu oamenii pe care tot el i-a numit, nu s-a retras din scaun preferand sa alimenteze si mai mult tensiunile? Este clar ca este ahtiat dupa putere si cum zicea un coleg de-a lui in de-ale marxismului: "eu nu plec decat cu picioarele inainte". Este prototipul clasic al lupului imbracat in blana de oaie.Putin ii pasa sau i-a pasat de Biserica....

      Delete
    2. Parca l-ai descrie pe Paisie!!! Se potriveste la fix!

      Delete
    3. Nu duceti mai mult de litera seaca si sunteti indoctrinati in fanatismul ortodox pana hat... astia de va tot luati de Corneanu.
      Nu iertati. Asta vi-i aluatul. Punct.

      Delete
    4. SUNTETI NISTE FRUSTRATI PE VOI NU VA MULTUMESC DECAT PERSOANELE CA VOI SI CEI CARE VA CANTA LA URECHE CE VA PLACE.NU FITI MUIERI LASTI DISCUTIA POSTATA NU O STERGETI ,EPOCA CENZURII IN CARE IPS A FOST ACTIV SI CU SARCINI PRECISE A TRECUT.MULTUMESC

      Delete
    5. Daca nu suporta ADEVARUL...
      De aceea tot ce a lasat Corneanu(mai ales mentalitatea) trebuie schimbat de viitorul mitropolit. Asteptam decizia de pensionare din partea Sfantului Sinod, daca ierarhii nu au curajul sa-l cateriseasca !

      Delete
    6. SUNT FOARTE BUCUROS CA ATI LASAT FARA SA STERGETI SI MESAJUL CARE NU IL PUPA PE IPS IN PARTEA POSTERIOARA.VAD CA INCEPETI SA INTELEGETI CA DOAR COMUNISMMUL AVEA O SINGURA PARERE,SI BINEINTELES ERA CEA MAI BUNA,BRAVO,A-TI EVOLUAT DE IERI SI PANA AZI

      Delete
  10. Mesajul Înalt Preasfinţitului Părinte Nicolae, Mitropolitul Banatului

    În aceste clipe de grea încercare pentru mulţi dintre fraţii şi surorile noastre din judeţele afectate de căderile masive de zăpadă, se cuvine ca noi, slujitorii,

    fiii şi fiicele Bisericii strămoşeşti, să fim alături de aceştia cu rugăciunea şi cu fapta, urmând îndemnul Mântuitorului nostru Iisus Hristos.

    Aflându-ne în perioada de pregătire pentru Sfintele Paşti, ştim că rugăciunea şi postul trebuie împletite cu dragostea creştină şi facerea de bine, în acest sens facem un apel creştinesc şi părintesc tuturor slujitorilor sfintelor altare şi credincioşilor Mitropoliei Banatului să contribuie, după posibilităţi, cu ceea ce vor crede de cuviinţă, la alinarea durerilor şi lipsurilor celor aflaţi în nevoi.

    Prin această acţiune de solidaritate putem veni cu adevărat în sprijinul confraţilor noştri, împlinind porunca Mântuitorului "Să vă iubiţi unul pe altul. Precum Eu v-am iubit pe voi, aşa şi voi să vă iubiţi unul pe altul. Întru aceasta vor cunoaşte toţi că sunteţi ucenicii Mei, dacă veţi avea dragoste unii faţă de alţii" (Ioan 13, 34-35).

    Fie ca Bunul Dumnezeu să răsplătească tuturor celor care vor participa la alinarea suferinţelor şi neajunsurilor semenilor noştri.
    ps:popa pavel ajuta la incarcarea proviziilor...si rade tamp!
    sursa :Lumina
    ...se la vi-e!

    ReplyDelete