Monday, February 6, 2012

Ionel contraatacă

Au început presiunile!
Având în vedere faptul că Ziua de Vest a înregistrat plângerea la Parchet, Lord Popescu a început presiunile la MBT!
Bineînțeles că a aflat lista martorilor, probabil din sursele sale la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, și așa au început să zbârnăie telefoanele!
În plus, astăzi la permanență a încercat să impună o decizie de înaintare în judecată a ziarului Ziua de Vest. Decizia nu a fost posibilă pentru că IPS Nicolae a considerat că Ziua de Vest nu s-a îndreptat împotriva Arhiepiscopiei, ci doar împotriva persoanelor Paisie și Popescu, așa încât nu se poate implica Arhiepiscopia într-o astfel de afacere!

Lord Popescu,
este disperat! (Viziunea noastră cu privire la persoana vicarului administrativ)

A aruncat în luptă toate femeile de la Liga Femeilor Ortodoxe, unde printre altele, președintă este nevastă-sa, pentru a interveni la IPS Nicolae. Doamna Anton, Doamna Seracin au scris frumoase scrisori de recomandare pentru Lord Popescu către redacția Ziua de Vest, doar, doar reușesc să înduplece inimile de acolo cu realizările Lordului.
Rezultatul a fost neașteptat de Popescu. Plângerea a fost înregistrată la Parchet!
Rămâne atunci o singură direcție de abordat: traficul de influență pe lângă persoanele care se vor ocupa de caz și presiunile prin terți cu putere asupra martorilor!
Suntem curioși cum va evolua situația!
Va avea Darth Popescu soarta lui Boc?
PS: Eu cred că da. Paisie îl va sacrifica! Mișcarea e obligatorie! În caz contrar pică Paisie!
PSS: Iar Ionel știe asta!

6 comments:

  1. Era evident contraatacul! Eu ma gandeam ca Spanu' e la Bucale, se zvonea ca-l pune premier. Chioru a auzit de performantele in furtisaguri a popii Ionelus si s-a gandit sa-l scoata in fata, in fustita! Hai, Ionele, te sustinem! Pe Rodica o pui prima doamna!
    P.S. In dosarul II poate va ganditi sa-l cooptati si pe Cherciu. Motive? Are documente si nu e cacacios, merge cu ei in dinti!

    ReplyDelete
  2. Garda Financiara din Italia ia cu asalt Biserica !
    chestii socoteli de minioane de euro...
    in ROMANIA, NICI NU SE PUNE PROBLEMA SA-I "CALCE"!
    DAR MACAR CURTEA DE CONTURI O POATE FACE PENTRU FONDURILE PUBLICE PRIMITE DE LA BUGET, PRIN SECRETARIATUL DE STAT PENTRU CULTE!
    ESTE VORBA DE ZECI DE MILIOANE DE LEI, PROMISE PREOTILOR DE DERUTATII DIN CIRCUMSCRIPTII!
    SI SOSITE PE SEST, PRIN EPISCOPII LOCULUI...
    CARE DAU SOCOTEALA PENTRU ELE?
    NICIDECUM.
    SE INTOCMESC NISTE ACTE ACOPERITOARE SI GATA!

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  4. domn Nicolae trebuia caterisit de mult
    dar asta nu s a putut face din cauza unor popi ca nu sunt preoti si ai unor oameni care nu au treaba cu biserica si nu cunosc canoanele bisericii,care se ridica impotriva canoanelor si vrand ei sa faca dreptate
    ia luati voi PIDALIONUL si vedeti daca mai puteti fi preoti,sau enoriasii vostri sa mai poarte numele de crestini sau Nicolae arhiereu si mai vorbim
    Ps. Nu stiu nimic despre preotii din jurul Ps Paisie,dar el este un om de admirat si ma bucur ca este ocarat si huiduit ,Dumnezeu sa l intareasca si sa l tina in putere si sa l ajute sa biruiasca toate uneltirile vrajmasilor vazuti si nevazuti! Amin!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dupa tipic, dupa tipic si la inima nimic!
      Frate, sa-ti fie rusine ca-l pui pe paisie al tau pe acelasi plan cu Hristos, ca NU E IN VECI DE VECI! Toti habotnicii si formalistii il plang pe blandul si ostracizatul frate paisie, care lupta, bietul de el, cu paganii care nu vad, prapaditii, ce inger radios si pur e paisie, unsul lui Dumnezeu in jihadul ortodox banatean. Hai, scuteste-ne!
      Mai ai de invatat, baiete, cum sta treaba cu perfidia, ipocrizia sau pusul unui petec de blana de oaie pe spate, spre inselarea unora care se lasa INCA, prostiti.
      Apropos, fariseii se tineau de litera legii, pidalioane, canoane, datini sau ce vrei mata, ca marca de scrisoare. Si ce sa vezi? Pe astia ii cearta Hristos cel mai rau. Si stii de ce? Pt ca se tineau, da' se tineau numai de litera SI ATAT! RESTUL SUNA A GOL, PUSTIU, VID!!! Pune mana si studiaza!
      Faptul ca ne faci pe noi astialalti, care suntem contra jafului pe fata savarsit de paisie al matale, necredinciosi, dovedeste ca nu Hristos ti-e invatator. Pune mana si studiaza pilda samarineanului milostiv! N-ai ramas cu nimic, frate, de pe urma pidalionului cu care ne dai in cap!

      Delete
  5. Dragul meu Ps Paisie nu-i al meu si nu-l compar cu Mantuitorul Hristos,si iti spun sincer nu sunt omul lui,stiu ca nu ma creti.
    Cred ca dumitale nu ai inteles pilda.
    Inca odata spun ca il sustin,nu spun ca e fara de greseala,oricine greseste,numai Hristos e fara de pacat
    De ce nu cereti si demisia lui Nicolae daca sunteti asa credinciosi si intelegeti asa bine Sf Scriptura.
    Va rog sa va interesati cum au ajuns preoti majoritatea celor care au fost in conflict cu el,poate si dumitale faci parte din aceeasi ceata. Cine sunt preotii de la Catedrala,ce au facut ei ca sa ajunga acolo,si multe altele care le fac,daca sunteti contra jafului va rog sa-i cercetati!
    Acesti popi ce isi bat joc de Sf Slujbe,nu-s in stare sa faca o slujba intreaga,cand li s-a spus sa faca cum trebuie au sarit la gatul lui Ps Paisie.
    daca nu ma credeti luati o carte de slujbe si mergeti la una din slujbe si veti vedea adevarul.
    Oare de ce le e frica la acesti popi sa nu ajunga Ps Paisie mitropolit!
    Doamne ajuta sa ajunga unul mai bun ca el mitropolit care sa tina la biserica si sa-i cateriseasca pe toti popii din mitropolie!

    ReplyDelete