Thursday, October 13, 2011

INTERZIS la NET!

Acu' ceva vreme se făcu' de începu' școala pentru viitorii candidați la simonie. Toate bune și frumoase, precum în poză, însă, la fel ca și marele Neagoe Basarab, și sfânt pe deasupra, Stăpânul Omnipotentis, cu accent pe potent, a lăsat învățături precise fiilor săi duhovnicești, acești Teo-doși (no ofence) în mintea Lui, smeriți și slugarnici, așa cum îi place Lui să-i știe!


Porunca a fost:

Cităm:            AVEȚI INTERZIS LA NET!

Pentru că există acolo, pe NET, cităm: "niște frustrați, care denigrează Biserica!"

I-auzi! Nebunu' crede că el e Biserica! El ortodoxu' crede că el e Biserica! Până la urmă, nici Papa de la Roma nu mai crede asta, în schimb, paisie e mai catolic decât Benedict al XVI-lea. Eh, asta e! La ce școală o făcut, nici nu e de mirare!

Nene paisie, potentis fortisimo! Nu ești tu Biserica, chiar dacă ești episcop! Ești doar o zdreanță eretică, și nimic mai mult!

În rest, studenților, treziți-vă, că altfel o s-o pățiți ca fraierii de popani, care dezbinați fiind, au căzut unul câte unul, sub talpa grea a IGHEMONULUI!

19 comments:

  1. Ce ziceți de asta:

    La inițiativa PS Lucian, episcopul Caransebeșului, ÎPSS Laurențiu Streza, mitropolitul Ardealului, a devenit Doctor Honoris Causa al Universității ”Eftimie Murgu”

    http://www.ziuadevest.ro/eveniment/24146-40-de-ani-de-invmant-universitar-la-reia-.html

    ReplyDelete
  2. E clar ca se pregateste intrarea triumfala in Timisoara!!!

    ReplyDelete
  3. Inalt Prea Sfintite Parinte va imploram RETRAGETI-VA ca nu ne ajutati cu nimic!!! Propun o petitie prin care sa-i cerem lui IPS Nicolae sa se retraga si il asiguram ca de sprijinul nostru.

    ReplyDelete
  4. Mai traieste mitropolitul?..cand am plecat din tara credeam n-am sa-l mai apuc in viata la intoarcere! Paisie,salutari.

    ReplyDelete
  5. calatorule....te-ai mai intors?....pacat mare....

    ReplyDelete
  6. Retrageti-va Inalt Prea Sfintite! Daca va pasa de noi preotii, faceti acest lucru. Fiecare zi care trece, este un chin cumplit pentru noi, slujitorii sfintelor altare. Sunt de acord cu petitia de mai sus. Dati-i drumu!!!

    ReplyDelete
  7. un preot calugar care stie ce spune:
    "de cand il cunosc pe ips nicolae-sa tot fie 10 ani-a lucrat mereu pe dos.cand trebuia sa intervina intr o problema delicata o lasa "moarta" iar cand nu trebuia intervenea ca vai si amar!".
    ce iti este si cu calugarii astia!
    au unii si opinii personale...
    or fi si ei "frustrati" ?!
    Solutia?
    iesirea pe usa din fata a mbt ori pe usa din dos a istoriei bisericesti!
    a cui?
    a vladicului nikalai!
    cat il priveste pe domnu paisie,un singur sfat:solicitarea de transfer la episcopia nou infiintata de la balti,vis-a-vis de trannistria!
    ca tot te lauzi ca esti fortos.

    ReplyDelete
  8. a se citi TRANSNISTRIA .
    mea culpa din arhiviteza .
    ps:ce se aude cu PETITIA DE LASARE LA VATRA a IPS NIKALAI?

    ReplyDelete
  9. Ei,Doamne, iata-va asa cum sunteti, animale cu doua picioare! pui de naparci! dupa ce ati facut atata tam tam, ati semnat petitii peste petitii pt. a i se reda dreptul de semnatura conducatorului vostru,acum semnati petitii pentru retragerea sa!!!..nu conteaza in ce tabara sunteti!..va sta in cale si unora si altora!? va incurca treburile?..asta-i viata! n-ati inteles oare ca sunteti cu totii niste unelte in mana sortii?!..dar,stati linistiti, se va termina curand!

    ReplyDelete
  10. Animal esti tu, ratacitule! Opinia unui singur om nu inseamna opinia tuturor. Numai satana generalizeaza.

    ReplyDelete
  11. Ticalosul Nicu Morar a castigat batalia cu Belean! A facut tot posibilul sa fie scos Belean! De luna asta vine la Faculta Vasile Grajdean!

    ReplyDelete
  12. Cine este Vasile asta?
    Oricum, bine ca nu vine gunoiu de Bogdan.

    ReplyDelete
  13. Interesant e ca Radu Bogdan povesteste ca s-a bagat in armata ca mai suppers stressul cu Paisie ca era mai mereu plecat . Pai tot il mai time Paisie in brats sacs l-a lasat cu ochii in spare?

    ReplyDelete
  14. HAPPY ANIVERSARY !
    LA 1 MILION DE VIZITE...CU FOLOS!
    PA!

    ReplyDelete
  15. IGHEMONUL IMPLINESTE O VARSTA:40 DE TOAMNE.
    IA MAI URATII MAI FLACAI,
    HAI,HAI!

    ReplyDelete
  16. Fiindca luni, 24 octombrie implineste 40 de ani PS Paisie va sluji duminica in Catedrala mitropolitana, anunta Basilica.
    Neoficial, va fi sarbatorit ca un adevarat Chiriarh

    ReplyDelete
  17. Isi bate si dracu' joc de el! E un chin sa beneficiezi de onoruri uzurpate, stiind ca NICIODATA nu vei avea parte de ele cu adevarat.
    Toate ii sunt la sfert de masura, cu toata stralucirea pe care o etaleaza!!! Atat de prost chiar nu-l credeam pe paisie.
    Va ramane totdeauna curva, traseista ordinara care se da pe nimic, amanta care nu va fi niciodata sotia si cu care e rusinos sa iesi la plimbare in vazul lumii!!! Halal sarbatorire a 40 de ani. Vai de capul lui.

    ReplyDelete
  18. arhiziaristule,te rugam sa postezi un "comentariu ANIVERSAR"!
    si bietul vladica-chiriarh-vb lui alecsandri:"zace"!

    ReplyDelete
  19. nici un "la multi ani!" pentru vladica jr? doar..."Tot sufletul să se supună înaltelor stăpâniri, căci nu este stăpânire decât de la Dumnezeu; iar cele ce sunt, de Dumnezeu sunt rânduite. Pentru aceea, cel ce se împotriveşte stăpânirii se împotriveşte rânduielii lui Dumnezeu. Iar cel ce se împotrivesc îşi vor lua osândă." - asta spune Sf. Ap. Pavel in Epistola catre Romani....nu eu, asa ca nu va suparati pe mine...dar totusi ar bi bine sa stapaneasca in alta parte...ca de exemplu...in Insulele Virgine sau in orasul Fucking din Austria sau daca vrea in orasul Pula din Croatia impreuna cu toti ai lui...

    ReplyDelete