Saturday, September 17, 2011

paisie - Mamba Negru

Pentru cei interesați de a se linguși pe lângă stăpânul de sclavi negri din Banat, avem plăcerea de a vă anunța, în premieră, înființarea mai multor posturi de clerici în orașele Arhiepiscopiei și vacantarea prin pensionare a altora.
Cei dintre sclavii negri care au crezut că au scăpat de mânia despotului s-au înșelat. Șarpele Mamba cel Negru (și la piele și la inimă) nu renunță la a-și urmări prada, iar la momentul potrivit a-și înfige colții veninoși care aduc moartea.
Urmează a se scoate la concurs postul lui Tămaș (pensionat)- Iosefin, apoi, post la Dacia, apoi Belean scos la pensie - post la concurs, apoi, Fratelia - parohia este imensă, apoi Hânda, apoi Mehala - da, Mehala, și altele, din Timișoara. Pe urmă vin la rând: Lugoj, Sânnicolau, Făget, etc.
Reiterez: Cine crede că scapă de Mamba cel Negru, se înșală la maxim.
Și apropo, pentru doritorii de popie urbană: întrebați la Fabric dacă a meritat darul dat în taină ca să îmblânzească inima stăpânului! Întrebați pe Floca, pe Panțuru, etc.






COMPARAȚI OCHII!
EXISTĂ VREO DEOSEBIRE?
PRIVIȚI CUM ÎȘI ÎNCOARDĂ GRUMAZUL!

6 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  3. Care nu mai poti, prostane, de sexu' lu' Cricovean? L-ai vazut tavalindu-se cu una sau cu alta? Esti paparate fomist care dormi prin copaci, doar doar vezi chilotii unuia sau al altuia? Ai dovezi solide pt ceea ce spui? Fa-le publice daca te tin pijamalele! Daca nu, taci naibii din gura! Ti-e ciuda ca lu' Cricovean ii merge mai bine decat lingailor de la Tm, tu fiind unu' dintre ei? Comunist scarbos ce esti! Mars la nasa-tu paisie de-i spune ca stratagema cu discreditarea nu tine! Vai de capu' vostru de neanderthalieni!

    ReplyDelete
  4. Am fost de hram la Manastirea Partos , dar Paisie nu a venit, cica era la Cebza. Pacat ca o manastire cu asemenea istorie si cu un sfant inmormantat acolo ( o parte) , cu sfinte moaste pe sf.altar sa nu fie ajutata de mitropolie sa se dezvolte un pic. Mare pacat!!!
    Inaltul Nicolae ar trebui sa ia exemplul Sfantului Iosif de la Partos si sa se retraga si el ca in situatia asta il tine in brate pe Paisie.

    ReplyDelete
  5. Eu am auzit si s-a confirmat ca doamna RODICA POPESCU era daca nu si acuma este putin amorezata de parintele Mircea Cricovean. De vreo cateva ori Popescu a fost la slujba in Fabric si doamna Popescu nu parea prea distanta de barbosul paroh...hm....

    ReplyDelete
  6. Daca va inchipuiti ca Paisie era la manastire la Cebza va inselati era un pic mai la ... coltul strazi. La Simona. Prietenii stiu despre ce vorbim, nu?

    ReplyDelete