Tuesday, September 6, 2011

Bergenbier!Sau, Prietenii știu de ce!

16 comments:

 1. Maine, preaiubitul nostru episcop merge la liturghie la Badea Cartan, de hram, la favoritul nr. 1, Toie. Ce sobor de ticalosii o sa fie acolo, de sa te doara ochii cat spectacol se ofera. Oare nu cade cerul pe ei de cata uraciune e intr-un singur loc? Dar, asta e, ne-am consolat, el e seful si gata, nu mai e nimic de facut.

  ReplyDelete
 2. Tulit-o, sterget-o de aici! eu asa voi face.Asa sa-mi ajute D-zeu!

  ReplyDelete
 3. Sef, pe dracu'! E una din cozile de topor ale satanei, nimic mai mult! Sa tineti minte asta!
  Scuze pt invectiva.

  ReplyDelete
 4. http://www.ziuadevest.ro/actualitate/23109-pompiliu-almorean-paisie-este-diavolul-imbrcat-in-sutan.html
  NO COMMENT?
  un cruciat, cazut in lupta...

  ReplyDelete
 5. Am fost azi la vecernie la Catedrala. E corect/normal/dupa canoane/randuiala sa fie pomenit paisie lugojanu??? Nu stiu, intreb.

  ReplyDelete
 6. să vă fie rușine !!!

  de ce vreți să manipulați lumea în acest fel?

  De fapt, de ce mă mir? Astfel de oameni, ca și PS Paisie, întotdeauna au făcut obiectul atacurilor venite din partea celor fără de minte, fie că sunt aceștia rău voitori, fie că sunt manipulați - iar aceștia sunt dintre cei mai mulți - la rândul lor de alții !

  Întotdeauna, cei competenți și cei care doresc să-și facă treaba acolo unde le-a rânduit-o Dumnezeu după bunul Lui plac sunt ocărâți de cei din jurul lor!

  PS Paisie este un adevărat om al Bisericii iar ceilalți ar trebui să-i urmeze exemplul personal de verticalitate în fața păcatelor ce s-au încolăcit în societatea în care trăim !!!


  Dumnezeu să ne lumineze pe toți!
  Cu dragoste și îmbrățișări

  ReplyDelete
 7. răspuns către Anonymous de la 8:14.

  Da, este corect d.p.d.v. canonic pomenirea PS Paisie. Pomenirea lui nu este facultativă, ci aceasta este chiar OBLIGATORIE! Întotdeauna se pomenesc toți cârmuitorii locului.
  Te-aș sfătui să mai mergi și pe la alte biserici ortodoxe din Timișoara și ai să te convingi singur.

  toate cele bune

  ReplyDelete
 8. Realizatori ai acestui blog,

  Da, precum a zis și Anonymous 9:51,

  SĂ VĂ FIE RUȘINE PENTRU CEEA CE FACEȚI !!!

  ReplyDelete
 9. Pupincuristi ai lui paisie, ce va mistuie pe voi grija de rusinea noastra? Daca tot sunteti atat de oripilati de blogu' asta, mars de-aici! Se vede treaba ca intr-adevar tineti partea lui paisie, dar nu si a lui Hristos, altfel nu v-ati critica aproapele. Asa ca mai domol cu a va erija in aparatori ai credintei, ca nu v-a desemnat nimeni!

  ReplyDelete
 10. nu am criticat pe nimeni. pur și simplu mă strădui să discern între adevăr și minciună.

  îmi atrageți mie atenția că-mi critic aproapele?
  voi sunteți cei care criticați și judecați! mai bine uitați-vă la toate postările din acest blog!

  ReplyDelete
 11. mai domol și vouă în a vă erija judecători ai clericilor!

  ReplyDelete
 12. Nu-l/i judeca nimeni, dar nu pot sa-mi adorm constiinta si sa ma inchin la unu' care se presupune a-L sluji pe Hristos, dar de fapt se inchina satanei, prin ceea ce face. O spun prin prisma faptului ca am avut de-a face personal cu netrebnicu' de paisie si mafiotii lui!!!
  Daca unii se vor mintiti ca oameni si dusi cu presul, doar ca sa se simta ei bine, sa se autodrogheze cum ca totul e roz si ca paisie e pita lu' Dumnezeu, treaba lor, sunt liberi s-o faca. Insa sa nu-mi dea mie lectii de morala si iubire de aproapele pt cineva care te striveste ca un gandac, doar pt ca ii stai in cale, pt ca vezi si-i spui ca nu face bine ce face!!!
  Inca ceva: stiu oamenii ca paisie nu a facut ascultare de parintele Paraian, pe care l-a avut ca duhovnic???
  Sa nu-mi spuneti ca si parintele Paraian era un ratacit si cauta senzationalul si scandalul.
  Asa ca, pupincuristi paisiaci, nu mai incercati sa vindeti castraveti gradinarului!

  ReplyDelete
 13. foarte ciudat cum afirmați tot felul de lucruri pe acest blog și nu aduceți absolut nicio dovadă !!!

  ceea ce se întâmplă între duhovnic și ucenicul său nu privește pe nimeni altcineva !!!

  ps: dacă ar trăi părintele Teofil Părăian, sunt convins că ați scrie pe blogurile voastre: AUDIO/VIDEO INCENDIAR cu Părintele Teofil despre licheaua de Paisie și, bineînțeles, nu ar avea conținut defel. Ar fi făcut doar așa, ca să manipuleze (asta apropo de așa-zisa înregistrare audio în care ÎPS Nicolae îl vorbea „cică” de rău pe PS Paisie).

  ReplyDelete
 14. Cauta, frate, in arhiva blogului, daca vrei dovezi. Dar scuze, e prea mare efortul!
  Se vede ca v-a spalat paisie creierul, iar habotnicia si formalismul v-au luat mintile!
  Dormi in continuare! Noapte buna!

  ReplyDelete
 15. Din pacate asta-i "ortodoxia" din Romania. Asa l-am inteles noi pe Domnul Hristos si Evanghelia Lui. Suntem de rasul lumii si ne facem credinta noastra de ras cu astfel de atitudini...Noi românii, din nefericire, nu sîntem destul de cultivati, ca să ştim cum să ne manifestam. Sîntem spontani şi ne mainfestăm cum ne vine. Dacă omul ar avea o bună aşezare sufletească atunci si pastorii Bisericii ar fi mai luminati si ar putea sa realizeze binele.
  Oare se mai roaga cineva cu adevarat pentru Biserica, pentru episcopi si pastorii duhovnicesti? Mai spune cineva "Doamne Iisuse care ai asezat in Biserica Ta cea sfanta pe episcopi ca urmasi ai Apostolilor, umple inima lor cu harul Duhului Tau. Varsa in sufletele lor credinta vie, nadejde tare, dragoste sfanta si tarie neclintita"?
  Sa ne ocroteasca Dumnezeu pe toti si sa ne ajute sa fim buni!

  ReplyDelete