Saturday, April 5, 2014

Băieți buni...


39 comments:

  1. IERI MI-AU BATUT IN USA DOI BATRANEI SIMPATICI!
    UN BARBAT SI O FEMEIE DE VARSTA INAINTATA IMBRACATI DECENT.
    MI-AU INTINS O INVITATIE FRUMOS TIPARITA.
    AU GRAIT CAM ASA>SUNTETI INVITAT IN DATA DE 14 APRILIE
    LA COMEMORAREA MORTII LUI ISUS !
    AM DECLINAT INVITATIA RELATIV POLITICOS CU URMATOARELE CUVINTE>NOI PRAZNUIM INVIEREA DOMNULUI IN 20 APRILIE!
    ACEASTA INVITATIE NU IMI APARTINE...
    MAI APOI AM INTELES CA ERAU NEOPROTESTANTI POATE CHIAR MARTORII...!
    scris este>SECERISUL ESTE MULT IAR SECERATORI PUTINI !
    pacat ca atatia preoti si chiar teologi ortodocsi cu ani multi de scoala se complac intr-o stare de automultumire ...iar altii lucreaza in locul lor in VIA DOMNUUI !
    se aude dle episcop paisie-de -la arges i jos !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cricovică, Cricovică!
      Minte mică, mititică...
      Bâlbâit și fără gând,
      Mârâi, mârâi, simulând...
      Faci din romm un ins sublim?
      Un clișeu nonproductiv...

      Delete
  2. Paisie este un gunoi ,isi promoveaza loazele si dobitoacele in functi caldute pentru ca sa aiba sustinatori atunci cand se va pune problema daca sa plece sau sa ramana [doamne fereste sa ramana ].
    Paisie este reprezentantul nulitati si al incompetentei !!!

    ReplyDelete
  3. Este un ratat care nu a avut bani sa-si deschida cabinet veterinat si atunci , cu buzunarele goale s-a indreptat spre biserica cu gandul sa si le umple . Ce familii si-au facut copiii preoti pe vremuri si chiar acum . Dar tiganu s-a strecurat printre cei buni si acum lupta din greu sa-si burduseasca buzunarele . S-al alungam cu pietre din Banat ca nu e pentru noi , nu ne iubeste si vrea sa ne distruga . Si-a declarat deschis dispretul pentru banateni . Nici noi nu te iubim Paisie !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tiganu trebuie exterminat din banat pana nu distruge tot , ori cum din catedrala mitropolitana de alta data a facut o satra unde ia adus pe toti lingai lui !!!

      Delete
  4. Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop Gherasim Cristea al Râmnicului a trecut la cele veşnice.
    ps .poate ca acum se va ivi momentul transferului dlui episcop paisie...!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sa dea Dumnezeu sa scapam de el !!!!!!!!!!!!DOAMNE AJUTA , sper sa scapam de tigan si de toti hoti lui !!!

      Delete
  5. http://adevarul.ro/cultura/spiritualitate/povestile-preotilor-ne-au-tradat-facut-pactul-securitate-lista-celor-mai-cunoscuti-duhovnici-romani-l-au-vandut-dumnezeu-1_53451f860d133766a8a10002/index.html?utm_source=facebook&utm_medium=postare&utm_campaign=yahoo!%20news%20rom%C3%A2nia

    ReplyDelete
  6. http://mitropolia-banatului.ro/sinod-mitropolitan-la-timisoara-3
    IN DISCUTIE MODIFICARI SI ADAUGIRI LA NOUL STATUT AL INSTANTELOR DE JUDECATA VIZATI FIIND DESIGUR SLUJITORII DE RAND APOI STATUTUL SCOLILOR TEOLOGICE .NICI UN CUVANT DESPRE FAPTUL CA SE ACORDA BINECUVANTAREA IERHARULUI LOCULUI APOI...DUMNEZEU CU MILA!

    ReplyDelete
  7. a se citi CHIRIARH ca ierarh este si paisie dar ce folos.

    ReplyDelete
  8. CEI CE VOR FACE MODIFICĂRI LA STATUTUL INSTANŢELOR DE JUDECATĂ TREBUIE SĂ ÎNVEŢE ATÂT STATUTUL BOR CÂT ŞI ACTUALUL STATUT AL INSTANŢELOR, DAR SUNT PE LÂNGĂ TOTAL, NU CUNOSC SAU NU VOR SĂ CUNOASCĂ PRACTICA JUDICIARĂ. FAC DUPĂ BUNUL LOR PLAC HOTĂTÂRI ŞI INVOCĂ ARTICOLE CARE NU AU NICI O LEGĂTURĂ CU SPEŢA ÎN CAUZĂ. SUNT O RUŞINE PT. BISERICĂ, INTELECTUALITATE( Asta dacă ar fi intelectuali), NU AU SPECILITATE JURIDICĂ, ŞI SUNT INCOMPATIBILI TOŢI CEI CARE FAC PARTE DIN COMPLETUL DE JUDECATĂ, MAI ALESC"INTELECTUALUL" DE SFERCOCI, EL FACE RAPORT, RECHIZITORIU ETC. RUŞINE.......PĂCĂTOŞILOR, AVEŢI ŞI VOI COPII............

    ReplyDelete
  9. PE CÂND ÎŞI VA FACE DNA-UL TREABA ŞI ÎN RÂNDUL BISERICII, AICI EVAZIUNE FISCALĂ, DETURNARE DE FONDURI EUROPENE SĂ-I VEDEM ŞI PE EI CU CĂTUŞE LA MÂINI, CĂ PE MULŢI AR TREBUII SĂ-I "POPIM " LA PUŞCĂRIE, ÎN FRUNTE CU PAISIE, POPESCU, SFERCOCI, PĂCURAR, CERBU ETC. DE CE NU LE CONTROLEAZĂ ŞI LOR ANI AVEREA, ATUNCI SĂ VEZI!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ce treaba are Sfercoci ?? ce a facut sau ce e inplicat in mazilirile paisiace ?? va rog sa -mi dati cateva detali !

      Delete
  10. Daca aveti date concrete faceti sesizari la organele de drept civil . Nu asteptati sa-i pedepseasca superiorii pentru ca " pestele de la cap se-npute ". Este adevarat ca nu mai au nimic comun cu Dumnezeu daca si-au deschis si birt . Pacat de credinciosi . Incotro sa se indrepte? Si uite asa fiecare isi cauta Dumnezeul lui si nu mai vine sa-l auda predicand pe Paisie . Ai distrus tot ce a fost frumos aici in Banat cioban cu acte in regula ce esti !

    ReplyDelete
  11. Mă mir că nu ştiţi cu ce se ocupă Sfercoci, cu mazilirea preoţilor fără "ocrotire", adică cei ce nu cotizează pentru a-şi cumpăra liniştea, cei ce nu le sunt simpatici.Când va veni momentul voi veni cu date concrete, dovezi materiale, nu vorbe. Ce realizări deosebite a avut acest "tânăr" de a aterizat direct la Arhiepiscopie, vă spun eu, nimic, în afară de trafic de influenţă etc. Nu vedeţi că nici instanţele nu fac dreptate, ce a făcut Parchetul cu Paisie, nimic.Poate într-o zi.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. sfercocii si alti 'streptococi' intrati pe usa din dos a arhieiscopiei-fara examen- timisoarei au avut o singura calitate>colegi de clasa cu dl paisie!
      care i cunostea ce le poate mintea si de care se foloseste pentru a si transpune in practica crezul său> acela de a aduna cat mai multi bani si putere.asta se vede cu ochiul liber !
      dar va veni o vreme cand vor plati cu totii cu varf si îndesat.

      Delete
    2. Pe cine a mazilit Sfercoci?

      Delete
  12. Va asteptam deseara la procesiunea de Florii ,la catedrala mitropolitana unde credinciosi vor fi asteptati de PS Paisie Lugojanul vicarul mult iubit al arhiepiscopiei Timisoarei !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. divizia de popi paisiaci va fi in frunte...!

      Delete
  13. Nu venim la nici o procesiune atata timp car Paisie este in frunte si nici bani nu mai dam .Sunt destule biserici si destule credinte unde tot lui Dumnezeu ii slujesc si parca cu mai multa evlavie .

    ReplyDelete
  14. Astazi dupa SF Liturghie de Florii , Paisie fiind profund cuprins de bucuria praznicului si de dragoste crestineasca ,a inceput sa ii critice pe timisoreni veniti la Liturghie pe motiv ca nu se ridica la nivelul sau de duhovnicie ,si nu sa lasat pana nu i-a facut praf pe toti ,si dai si spunele nu-i lasa sa le tihneasca praznicul, ca doar unu e Paisie Lugojanul .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Auzi! Ce tot critici ierarhul? Sa fie multumiti timisorenii ca PF Daniel s-a indurat sa lase un ierarh in Timisoara. Ca daca Fericitul nu mai vrea, inchide punctul de lucru din Banat si ramaneti pe dinafara. Deci, sa aveti grija de PS Paisie acolo. Ce va tot plangeti ca cere bani? La Fruncea voastra ar trebui sa va dea episcopul bani voua. Hai, gata cu cleveteala si la facut arginti pt Bucuresti. Sarbatori fericite si sa nu uitati ca Hristos nu inviaza pt lenesi si ghiolbani ca voi, ci doar pt muncitori si donatori seriosi.
      Semnez, eu, Mitica de pe Dambovita, urmasul lui Tetzel. Hai, pa!

      Delete
  15. uitati ce.fete au, de ipocriti ..oricum, nimeni si nimic nu se va schimba, doare tare acest adevar, pentru noi, pentru copii nostri, pentru cei ce au invatat in scoala si nu au nici un viitor, sunt spulberati d cei fara suflet, fara minte, fara scurpule, plini de bani, infatuati, dar totusi sunt nimeni...dar totusi pentru soarta noastra sunt totul....

    ReplyDelete
  16. uitindu-ma la componenta protopopiatelor din judetul Timis am fost uimit. sa vad ca email de la protopopiatul lugoj este al juniorului Cerbu, se pregateste sa ramina protopop oare, nici nu ne-ar mira, la cit tupeu au acesti nesimtiti.Nici nu mai este nimeni capabil in afara de nesimtirea lui. Vai dragi colegi dar fraieri mai sunteti ca-i suportati pe acesti trei cerbi.De. ce va este frica? Fiti uniti si datii afara asa cum fac si ei cu voi. Vai de ortodoxie cu asa specimene , spovediti-va la ei ca "sunt fara de pacat".

    ReplyDelete
  17. Nu avem nevoie sa ne dea Paisie nimic . Noi banatenii intotdeauna am fost harnici si ne-am facut bani cati am vrut . Dar pentru Paisie nu mai vrem sa donam nimic . Sa si-l ia PF Daniel la el acasa si de inchis nu poate inchide nimic pentru ca el nici nu a deschis nimic . Au venit la totul gata . Noi ne-am facut biserica si se va gasi cine sa slujeasca in ea asa cum trebuie nu in bataie de joc .

    ReplyDelete
  18. Cine sa slujeasca in bisericile noastre, fiindca cei ce slujesc acum in biserica sunt cei ce ii slujesc pe acesti nesimtiti si imbogatiti.Daca vrem ca biserica noastra sa fie curata,dati afara pe Popescu, Sfercoci, Pacurar, Cerbu, fiindca sunt cei ce fac treburile murdare pentru Paisie, sunt cei ce tin plasa deschisa in parohii pentru a le umple cu bani, daruri etc. Apropo Cerbule cine ti-a arat gradina? Apropo Pacurare cit a costat pictura la stii tu ce biserica cite devize s-au facut? om avea intr.-o zi biserica curata...Fiti siguri ca vine si ziua lor.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si Itineantu trebuie sa fie printre cei care trebuie dati afara !

      Delete
  19. Asa sa le ajute Dumnezeu dupa faptele lor . Amin.

    ReplyDelete
  20. http://adevarul.ro/locale/bacau/preasfanta-afacere-lumanari-birurile-episcopului-vicar-ioachim-bacauanul-1_534c4f4f0d133766a8c9a01b/index.html

    ReplyDelete
  21. E valabil peste tot! Parohiilor li se baga pe gat tot delul de chestii. Banii sa intre in conturi. Fraierii sa cumpere tot felul de kitschuri!

    ReplyDelete
  22. Ce sa intamplat cu mormantul Domnului de la catedrala ??? stie cineva ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. L-a luat Paisie la resedinta ca sa-l depuna in el pe Nicolae :)

      Delete
  23. s-a publicat pastorala de sf.pasti 2014.
    presa concluzioneaza din ea>sa ne curatim simturile!
    se aude dle coautor paisie!

    ReplyDelete
  24. E adevarat ca Pr. Daniel Traila e in spital?

    ReplyDelete
  25. Am auzit de ceva infarct!

    ReplyDelete
  26. Gura pacatosului, adevar graieste: ”Teologii avertizează că există riscul de a ajunge într-o societate dominată de neopăgânism, o societate ce cultivă relativismul doctrinal de genul „toate religiile sunt bune”.” (Nicolae, mitropolitul Banatului in Pastorala de Pasti). Oare s-a intors din ratacire, precum Petru care s-a lepadat de Mantuitorul de 3 ori, iar apoi a plans cu amar, dupa cum zice Scriptura???

    ReplyDelete
  27. Paisie !!!!!!!!!!!!!!!!!! HRISTOS A INVIAT! Nu stiu la ce dumnezeu de rogi tu, insa noi, forumistii ne-am rugat Celui unul in Fiinta si intreit in Persoana, sa te lumineze! Iisus a facut multe minuni, iar noi cerem ca si peste slabanogul (Paisie) din Timisoara, Dumnezeu sa isi reverse marea Sa Mila!

    ReplyDelete
  28. http://mitropolia-banatului.ro/14295/
    PLIMBARETUL...

    ReplyDelete