Friday, April 26, 2013

Minciuna sfruntată a lui Robu


Deşi media timişeană a semnalat de mai bine de doi ani abuzurile pe care Arhiepiscopia Timişoarei le comite împotriva tuturor, mai mult aceste abuzuri soldându-se cu câteva dosare penale răsunătoare, d-nul primar Robu are tupeul neruşinat să ne mintă în faţă că s-a votat pe încrederea acordată Arhiepiscopiei, mai ales că şi el s-a aflat printre cei care s-au declarat împotriva soluţiei găsite de SS al BOR de a retrage semnătura IPS Nicolae!
Ruşinos să spui că ai aprobat cheltuirea unor bani publici fără să fi citit proiectul!!!
Nu era mai simplu să spună adevărul, şi anume că s-a decontat de fapt o parte din campania electorală pe care PS Paisie a făcut-o USL-ului?
Dar, ne-am obişnuit ca BOR să rămână o prostituată politică prin reprezentanţii ei, iar politicienii nişte "peşti" ordinari şi fără scrupule!

Wednesday, April 24, 2013

Balena ucigaşă

În exerciţiul funcţiunii! Adică urmărind coşurile cu bani!


Dacă PS Paisie este singur cu gândurile lui, pierdut în spaţiu, uitându-se parcă la icoană (nu se uita, dar să zicem), Balena Ucigaşă se benoclează la interes! Unde e coşu cu bani! Dincolo era mai plin! Mai ales că aici o să aibă parte de sânul lui Avraam, plin de lapte şi ce-o mai fi!

PS Paisie se uită la icoană! Ei, aş! Se gândeşte că d-nul Bâc îl va rezolva şi de data asta! Adică, va respinge, de data asta el personal în calitate de prim procuror, plângerile depuse împotriva rezoluţiilor de scoatere de sub urmărire penală a pomenitului, pe care tocmai le-au depus păgubiţii din dosarul "Furt din bani europeni de la Arhiepiscopia Timişoarei". Aşa, ca cadou! Chiar de ziua lui de nume! Sau o fi Ion?!

Pentru comparaţie, poza neprelucrată, ca să se vadă clar perspectiva:


PS: Mermeze, distrus! Câmpeanu sau cum îl cheamă, ginerele lu' Câmpeanu, plin de speranţă, că poate, poate îl alege pe el! În fine, fiecare cu gândurile lui! Să le dea Dumnezeu după inima lor!

Monday, April 22, 2013

O nouă ofensivă paisiacă de succes

Este vorba de întărirea poziției pe parohiile metropolitane!
Deși imaginea publică a PS Paisie Lugojeanul este la pământ, profitând de lipsa de rezistență din partea bisericii din Banat, episcopul infractor reportează victorii decisive pe plan bisericesc, cu concursul curvelor politice, pe care, până la urmă Banatul și le merită! Făloșenia bănățeană se demonstrează a fi numai de fațadă - ca la șatră - nimic altceva!
Flipper, sau balena ucigașă, cum este cunoscut consilierul economic, va fi instalat maine în Ghiroda, după ce parohul de acolo a fost notat cu nota administrativă 9. 


Finalitatea mișcării este clară, mai ales că Mermeze nu are culoare roșie nici măcar la ciubea, iar Ghiroda este din punct de vedere economic un concurent serios al Catedralei Mitropolitane, unde, scările nu au fost încă plătite, nici chiar dăruite de cei la care s-a cerut împrumut definitiv!
Ne așteptăm ca în viitorul foarte apropiat și celelalte parohii metropolitane să intre pe mâna paisiacilor! 
Asta este deja certitudine nu așteptare, cum greșit ne-am exprimat mai devreme!
Urmează Dumbrăvița! (Girocul a fost cucerit, la fel Chișoda, și Moșnița)
Cine crede că scapă de furia paisiacă se înșeală! Mai ales că furia roșie a buldozeristului învins la capitală trebuie compasionată, prin vărsare de sânge de orice culoare! Nu-i așa?!
Apropos, cică, balonel-bombonel-flipărel s-ar fi exprimat că singurul care are voie să pape de la două blide este numai EL - Flipper-groh-groh-cel postitor!

Profeție: dacă nu luați nicio măsură, o să vă meritați soarta, părinte Ionel și părinte Ioan! Foarte curând!

Thursday, April 18, 2013

Primăria recunoaşte greşeala

Cu jumătate de gură, după ce toată Timişoara le-a sărit în cap, edilii recunosc greşeala iremediabilă! Prea târziu, însă! Ce sparge picamărul nu mai lipeşte superglue niciodată! Suntem curioşi ce s-a mai recuperat din treptele cu pricina (noi credem că nimic), mai ales că până să se desmeticească opinia publică muncitorii au fost extrem de eficienţi!
Oricum deconturile, atât la edili cât şi la Arhiepiscopie vor veni negreşit!
Ruşine!


Şi mai zic toţi cei pomeniţi mai sus că sunt timişoreni trup şi suflet - FORZA POLI! Cine mai crede asta?

Wednesday, April 17, 2013

Addenda la Comunicatul BOR

Consilierul economic al Arhiepiscopiei Timișoarei a fost chemat la București ca să-i fie încredințată o misiune foarte, foarte importantă!
Fiind singurul dintre toți responsabilii contabilicești din cuprinsul Patriarhiei Române care se pricepe de minune la ”întocmit” acte, chiar mai bine decât Ionel Popescu, i s-a pus în vedere că va fi făcut responsabil cu reparațiile la toate treptele de la Patriarhie!
Omul și-a luat în serios misiunea, dar a condiționat acceptarea ei doar dacă i se va îngădui să înceapă reparațiile de la acoperiș!?!? Pentru că altfel nu se explică de ce inspecta așa de atent susurile, chiar de față cu Vlădica cel Alb, într-o aparentă sfidare nepoliticoasă!


Comunicat BOR


Deși s-au ”obosit” să răspundă printr-un comunicat de presă la unele articole din presa timișeană, dar nu la cele la care ar fi trebuit, în spatele comunicatului se ascunde o mare îngrijorare! Bucureștiul știe de neregulile pe care Paisie Lugojeanul le patronează la Timișoara, dar nu mai poate să le gestioneze și încearcă să le descarce în spatele Mitropolitului Nicolae, uitând că tot Bucureștiul l-a deposedat de putere anul trecut cam pe vremea asta pe titularul mitropoliei, cu scopul clar de a aduna mai ușor bani la Patriarhie din Timiș!
Lucrurile au scăpat, bini di tăt, de sub control, așa că Basilica a fost nevoită să scape o precizare în stilul caracteristic: CEILALȚI SUNT VINOVAȚI - ENORIAȘII PE CARE MI I-AI DAT, DOAMNE! 

Între timp,



media face analize la cele întâmplate, iar lipsa de corectitudine a BOR în ceea ce privește clerul superior nu face decât să mai micșoreze procentul de încredere pe care încă îl mai are Biserica în rândul populației.

Monday, April 15, 2013

SACRILEGIU cu consecințe?


Ar fi o premieră ca BOR să ia vreo măsură împotriva abuzurilor unui ierarh!
Noi credem că a fost chemat de urgență să fie întrebat dacă e ortodox!!!

PS: 
Paisie! Ești ortodox? 
Altfel... nu vorbim cu(/despre) tine!!! 
Și după ce ai făcut ce ai făcut cu simbolul Timișoarei Libere de Comunism prin sângele martirilor, nu prea ești! Ești doar o glumă proastă!
E ușor să fi ortodox numai de paradă, dar când ești pus să faci fapte concrete de creștin ortodox, rămâi corigent. 
Oricum ești obișnuit cu corigențele - din școală! 
De fapt, toată viața ta este o mare corigență!

Paisie - ultrașul BOR

Sau ultimul sfânt în viață!

Ești ortodox?
Dacă nu, atunci nu vorbesc cu tine! Mai mult, te asigur că vei ajunge în flăcările gheenei!

Identificăm în exemplificarea lingvistică paisiacă de mai sus o gravă abatere de la normalitate, chiar de la ortodoxie, care prin definiție ar trebui să se bazeze pe normalitate. Nenea ăsta, pe numele clerical Paisie Lugojeanul, îl face pe Bin Laden să tresalte de bucurie, pe acolo pe unde o fi, pe fundul oceanului sau prin vreun laborator american! Un asemenea extremism nu am întâlnit nici măcar la Ali Khamenei! Dar, având în vedere că trăim în Republica Ortodoxă România, până la urmă este de înțeles!?
Cu toate acestea, opinia publică nu poate rămâne împietrită la astfel de deviații comportamentale, care denotă grave dereglări psihice, așa încât, probabil că ne vom trezi cu prima amendă dată BOR pentru discriminare religioasă din istoria modernă!


PS: Ion Gheorghe! Ești ortodox?

dacă nu, reclamații pe http://www.cncd.org.ro

Friday, April 12, 2013

Lovitură de teatru la Parchet


Bâc îl scoate de sub urmărire penală pe cel care a instigat la șantaj, pe Ion Gheorghe, în ciuda rechizitoriului de la DNA!
În schimb, rămân deocamdată în cercetări ceilalți implicați în dosarul cunoscut sub numele de "Furt din bani europeni la Arhiepiscopia Timișoarei".
Reamintim că d-nul Bâc,


șeful parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș este membru în Adunarea Eparhială a Arhiepiscopiei Timișoarei. De asemenea, opinăm că era puțin probabil ca un ierarh al BOR să fie pus sub acuzare, oricare ar fi fost implicarea în scandal,
deoarece ierarhii BOR sunt mai presus de lege!
Politicul încă subjugă justiția din plin!


Tuesday, April 9, 2013

SACRILEGIU LA TIMIȘOARA


Urâciunea pustiirii:

s-a instalat comod în scaunul sfânt al libertății, dezrobit de Timișoara cu sânge, nu pe altarul credinței noastre ci pe treptele ce duc spre cer!!!

Iar, argumentul conform căruia cei care au curajul să-și strige indignarea sunt puțini și frustrați, pălește în fața evidenței din filmul de mai jos:


Paisie, în hidoșenia lui a trecut peste toate limitele posibile ale omenescului! A călcat în picioarele-i copitate sufletul Timișoarei! A comis ”the ultimate sacrilege”!
Pentru asta, trebuie să plece!
Împreună cu toți cei care au participat la el!
Chiar și înfumuratul, și autosuficientul primar, cu nume predestinat: NICOLAE ROBU!

DETESTABILUL

"Draga Iepurashule, Ma numesc Necajitu si am 9 anisori. De mult am dorit sa iti scriu, dar nu am avut hartie...ce sa fac...soarta! Tata e Preot de tzara si nu a avut banutzi sa-mi cumpere caiete nici pentru scoala, damai pentru o scrisoare catre Tine (iti scriu ce o bucata de hartie ce am gasit-o cazuta pe jos cand veneam de la scoala)...Eu imi doresc ca odata cu venirea Sfintelor Pasti, sa reusesti cumva sa ii dai lu tata putin de salar ca sa putem trai si noi cat-de-cat decent...azi am mancat un pic cu sora mea putina Prescura ce a mai ramas de Duminica de la tata de la slujba...ne multumim si cu atat! Stiu ca nu iti cer mult,dar macar atat: nu mai vrem sa traim in mizeria ce ne-a facut-o "Taticul Paisie" (ca asa ii zice tata meu...)
Te rog Iepurashule sa-L rogi pe Doamne-Doamne sa il mute pe "Tatucul Paisie" de aici de la noi, ca vrem si noi copiii sa avem ce manca (macar din cand in cand), si sa mergem si noi la scoala ca sa devenim si noi ceva in viata...
Iti multumesc Draga Iepurashule, si te rog sa-L rogi pe Doamne-Doamne sa ne ajute sa plece "Tatucul Paisie" de aici ca deja ne e foamne si pana Duminica...mai e mult!"





Friday, April 5, 2013

Preafericite Părinte Patriah...

cât de desfrânată poate să fie biserica???!!! creștină românească pe care credeți că o conduceți, dar pe care ați pierdut-o din mână datorită grandomaniei dvs. Din nefericire pentru dvs. istoria vă va memora ca fiind unul  din cei mai slabi patriarhi din toate timpurile!!!




Sau cât de mincinoși pot să fie Uslașii???!!! Pentru ciolan sunt dispuși la orice, chiar și pe mama lor!
Domnule Bojin, felicitări pentru că te-ai înconjurat cu penali notorii! La fel și ție, domnule Ilie Sârbu!
Sunteți de toată jena! Nimic bun de capul vostru!


Pentru că la un moment dat toți l-au avut pe nașul în suflet, dar l-au trădat cu prima ocazie!!! Sau icoana deasupra capului, în poza de față!