Sunday, September 8, 2013

Escapade...

Se pare că mai toți sus-pușii BOR au avut escapade în tinerețele lor! Așa se explică și meditația propusă de aceștia: ”Păcatele tinereților mele, nu le pomeni, Doamne!”


Și cum, tot românul spune ”peștele de la cap se împute”, nu ne-am mai mira dacă și pentru PS Paisie Lugojeanul ar apărea vreun moștenito, mai ales că a avut o viață studențească tumultoasă. Nu ar fi nici primul, nici ultimul. Bârfe vin de peste tot și pentru toți! IPS Nicolae Corneanu, PF Teoctist Arăpașu, IPS Epifanie Norocel, etc. nu au fost scutiți de astfel de atacuri la moralitate! Din fericire pentru ei, sunt morți!

39 comments:

  1. Atentie la comentariu:
    "Banditilor dar de ce nu specificati ca nepoata Sfintii Sale este f.f bolnava ,iar voi ziaristii de 2 parele profitati de starea ei ca sa va vindeti fituicile?
    Diagnosticul acestei biete femeii de care niste banditi profita, este unul teribil : degenerescenţă hepato-lenticulară. Teribila boală este una fără leac şi, în timp, afectează toate organele, inclusiv creierul, bolnava nemaiavând discernământ.

    ATENTIE :Bolnava nu are discernamant .Sa terminat cerneala nu-i asa?De acea nu ati specificat asta . :)))) :-* :lol:"

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dar de ce nu se spune ca si PF Daniel are o boala degenerativa? Asa ca posibilitatea ca fata sa spuna adevarul este foarte, foarte mare!

      Delete
  2. Macar va mai imaginati si voi ceva, niste teribilisme, ca altfel va imbolnaviti. Trebuie sa improscati cu noroi ca asa va este caracterul.
    Vindeca-v-ar Hristos!

    ReplyDelete
  3. LA MULTI ANI ! - PS Lucian, episcopul Caransebesului.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ne alaturam mesajului de LA MULTI ANI,IPS LUCIAN MIC
      CU PRILEJUL ZILEI SALE DE NASTERE!

      Delete
    2. iarasi pupati dosul unui ticalos. Murim de foame din cauza lui. Dam biruri de zeci de milioane. Nu se mai opreste. Pacat de ziua in care a venit avidul asta dupa bani si putere.

      Delete
    3. ticalos este preaprostia ta care i-ai pupat mana ca sa devii popa si acum latrii la luna!
      mai bine cu un arhiereu gospodar pentru biserica decat lacom pentru sine ca dl paisie!
      pa de pe forum.

      Delete
    4. esti mai prost ca moartea, dar si paranoic in toata regula. nu traiesti tu realitatea. E clar ca blogul are legatura cu caransebesul pentru un contracandidat. Rusine ca nu vreti adevarul, ci doar creati diversiuni. sa va de-a Dumnezeu dupa dorinta voastra si sa ajunga mic mare, sa experimentati singuri bucuria de a ramane faliti pentru nevoile sale interminabile. Poate cand ajunge mitropolit isi va face un tort, de ziua sa, sub forma de catedrala, ca pana acum a avut sub forma de mitra si omofor. Ce paraghelii se mai fac si pe acolo... oho...abia asteptam sa se mute la Timisoara. Sa pupati curul linistiti si fericiti, sa scapati de dracu si sa vina ta-su. Iar tie lingau linstit iti pun o intrebare. ce gospodar poate fi acela care a vandut toate imobilele eparhiale? cu ce drept a rispit tot doar pentru ca a vrut sa grabeasca finalizarea catedralei pentru a avea un cv mai consistent? Cum e sa stii ca episcopia are datorii de miliarde pe care daca va pleca le vor platii popii - adevaratii ctitori ai catedralei, si nu el cu flamanzii din jur. Hai dispari de pe lume scarba libidioasa, dornica de pupat curul episcopilor. Nici nu am pomenit de paisie si deja traiesti in comparatie, mutra stearpa si buboasa ce esti!

      Delete
    5. Mai "creieras de furnica", ai mintea cam tulbure de atata rautate si te contrazici - pai daca "abia asteptam sa se mute la Timisoara", de ce zici ca-i "tat-su" si-i sperii pe bietii timisoreni, situatie in care nu mai pleaca nicaieri si tu, NEPRIHANITUL, ILUMINATUL din Banat si SINGURUL APARATOR al adevarului, vei ramane cu el pe cap mult si bine...sau poate chiar asta iti face placere...

      Si apropo ... moartea nu e proasta - la ea NU poti sa te duci cu pile si peschesuri !!! - cum se pare ca esti matale obisnuit.

      Si apropo... corect - paraNghelii si NU "paraghelii", scuze, desigur stiai, graba e de vina !

      Delete
    6. Mai "creieras de furnica", ai mintea cam tulbure de atata rautate si te contrazici - pai daca "abia asteptam sa se mute la Timisoara", de ce zici ca-i "tat-su" si-i sperii pe bietii timisoreni, situatie in care nu mai pleaca nicaieri si tu, NEPRIHANITUL, ILUMINATUL din Banat si SINGURUL APARATOR al adevarului, vei ramane cu el pe cap mult si bine...sau poate chiar asta iti face placere...

      Si apropo ... moartea nu e proasta - la ea NU poti sa te duci cu pile si peschesuri !!! - cum se pare ca esti matale obisnuit.

      Si apropo... corect - paraNghelii si NU "paraghelii", scuze, desigur stiai, graba e de vina !

      Delete
    7. E clar. esti un pupincurist de serviciu. La Caransebes e pila in floare. Informeaza-te sa vezi cine si cum a ajuns in posturile bune si pe ce criterii. Prostia e in floare la ora actuala in eparhie, probabil ca si tu faci parte dintre ei. In tot cazul, nu noi decidem daca ajunge mai sus. Cert e c[ si daca pleaca de la Caransebes isi va pune tot un om de/al sau, asa mai bine ramane acolo, ca rautatea sa nu se extinda. Intelegi acum, redusule? Si nu sunt singurul, ci exista o pleiada de oameni. Fa doar un calcul la ce oameni au plecat de raul clicii lor in alta parte. Esti un spalat pe creier daca nu recunosti. Ori nu sti si esti manipulat de prefacatoria lui, ori te prefaci ca nu vezi dezastrul creat. Asa ca nu mai apara raul. Cum e sa sti ca doar Timis are 7 functii? Mananca cunva cu 7 guri? Si in plus sa ne uitam putin la ce fel de om e asta.

      Delete
    8. si in legatura cu scrisul corect, te rog sa-ti vezi de treaba ca nu esti in masura sa ma corectezi. Esti mult prea ignorant sa percepi reguliel bunului simt, dar pe cele ale limbii romane. Din graba am gresit, insa matale cunosti foarte bine sportul limbii, al datului de limbi in spate. Hai pa, blog comprmis. De cate ori se povesteste despre raul lui lucian, crapati. E clar mana unor fraieiri de-ai lui. Nu putem avea un dialog atata timp cat nu esti obiectiv.

      Delete
  4. jalnicii conducatori ai invatamantului teologic timisorean,bat toba/saitul mbt, sa mai vina candidati la teologie pastorala, in sesiunea septembrie 2013.
    va spun clar>numai daca aveti chemare 100% sptre cele sfinte, fara a va face planuri de inavutire, de marire, etc. mai indrazniti spre pastorala!
    in afara de efort, peste 100 de examene/4 ani,plus master si chiar doctorat,de cheltuiala(pentru cei cu taxa)este de luat in seama faptul ca nici 1% din absolvnetii de pastorala din timisoara nu au fost hirotoniti de dl paisie!
    oare de ce?
    va spun chiar eu: chestii, socoteli!
    in paralel, prea sfintitul lucian de la c-bes a hirotonit in 6 ani, peste 150 de telogi, multi chiar cu studii la faculta de teologie din timisoara, nu foarte bine cotata,mult dupa cea de la arad spre ex.
    morala: degeaba ai carte ...ca nu poti trece de dl paisie, la examenul de capacitate preoteasca!

    ReplyDelete
  5. Andrei :- tataaaaaaaa!!!!!!!!

    ReplyDelete
  6. INCOTRO ?!

    www.ebihoreanul.ro/stiri/ultima-or-31-6/sofronie-contra-bolos-episcopul-sofronie-drincec-i-a-retras-preotului-marc

    adevarul.ro/locale/constanta/santaj-sexual-teodosie-1_522dfec3c7b855ff5663ca0c/index.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. la spagoveanu'tomitanu', e scandalul sus pana la cer!
      este vb de consilierul nr 2 prins la sfestelit o prostituata, deghizata in enoriasa preaevlavioasa!
      santajistii sunt te-ologi care in lipsa de parohii se ocupau cu alte smecherii.
      cate or mai fi din aste spete,numai cel rau îi stie.
      stiu un popa care la pre-otzie si-a propus sa fie "vrednic la alte neveste"...se stie el!
      altu' spune ca i-a recomandat doctoru' sa o puna altor enoriase,ca prioteasa,cam trecuta de prima tinerete, nu mai facea fata distractiei...
      d'ale popimii!

      Delete
  7. Lucian a fi vandut poate imobilele eparhiei dar nu a luat din banii copiilor preotilor ca si Pai. Nici un episcop nu e perfect dar in al cobori pe Lucian ca sa fie pe acelasi nivel cu Pai e o mare minciuna. Uitati-va la CV lui Lucian si la ce a reusit sa ridice la Romanesti.
    Ce lucru bun si vizibil din Arhiepiscopia Timisoarei il putem pune pe seama lui Paisie. Lucian a fost calugar si la Bodrog. Paisie in Otlaca Pusta intre maghiarime.
    Putem pune egal intre ei? Doamne fereste!!!

    ReplyDelete
  8. Nu ii comparam. Ambii au felul lor unic de a fi canalii parvenite. nici unul nu a stat in ascultare, nici lucian la bodrog, a fugit sa fie staret, sa construiasca pt a ajunge mai sus. acum crede ca va merge si asta data cu catedrala... celalalt exponat e un alt caz de parvenitism eclesial. Fara o pregatire teologica temeinica ajunge promovat peste noapte. Rezultatul e similar: dezastru si nemultumiri. Cert e ca ambii sunt propusi de acelasi Nicolae. Probabil are o afinitate fata de oamenii slabi, dispusi la orice compromis.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu a fugit de la Bodrog, a fost pus preot la Catedrala in TM.
      Daca toti am lupta sa facem si sa construim chiar visand la promovare am fi departe ca si popor.
      Cel mai bine faci diferenta slujind cu ei doi. Cu unul te simti ca la examen si mai ai parte si de priviri fioroase, critica sau chiar zmucituri si cu altul te umbli de pace si liniste si chiar daca gresesti esti incurajat si linistit ca totul a fost bine. Atunci cine e modelul de arhiereu? Cum se simteau ucenicii langa Domnul sau preotii in jurul celor Trei Mari Dascali si Ierarhi? Oare ca si langa Paisie? Mie nu mi se pare ca are pacea langa el. Pare ca si regele Saul dupa caderea in neascultare, tulburat si fioros. Sau poate ma insel...

      Delete
    2. asa-i frate, ai pus degetul pe rana!
      ai concentrat in putine cuvinte esenta modelului de arhiereu,si pentru acest cuvant iti multumim!
      daca nu avem pace in inima, cand slujim, ori cand lucram in Numele Domnului, totul este in zadar!
      ps>continui sa fac un apel doritorilor de examinare pentru asa zisa capacitate proteasca, dupa 4 ani de studii incununate cu o diplama de licenta:
      NU VA PREZENTATI LA examinarea cu dl paisie-cel-negru.
      nu va este de nici un folos!

      Delete
  9. Prostii. Unul e prefacut si te barfeste pe la spate, iar aranjamentele se fac in ascuns, pe cand la Tm toata grozavia e pe fata. Sunt aceleasi caractere, doar sub masti diferite. Nu fiti naivi, Lucian nu mai este cel care a fost la Tm. S.a schimbat din cauza puterii si a oamenilor incompetenti din jur. E un om influentabil. Iar Paisie e o vulpe disperata. Saracul, probabil ca el chiar crede ca face ordine in ograda, insa dezbinarea e la ea acasa. Ambii sunt o apa si un pamant. Oamenii sufera si de o parte si de alta.

    Iar in legtura cu Lucian, a fugit de la romanesti sa nu mai stea sub Nestor. Asta e realitatea, restul sunt minciuni. A mers la Nicolae, l-a pus la catedrala vreun an si apoi impreuna cu Timis, care era diacon au primit manastirea romanesti si l-au dat afar pe Bindiu si obstea lui, ca mai apoi roata sa se intoarca si pentru el. De fapt e interesant sa vezi ca la manastire aia e un lucru obisnuit schimbul asta si lupta intre obsti. Prin anii 80 s-a intamplat la fel cu Bindiu si cu Ieronim. Au fost mutati unul la Vasiova, altul la Romanesti. Istoria se repeta! Pacat ca pe arhierei nu ii mai scoate nimeni din scaune, ca poate ar avea grija mai mare fata de atitudinea lor. Stii ca lucian face crize daca nu ii pui civorasul cu vultur sub picioare de parca ala ar fi pionul principal, si plus de asta cenaclul falcara a fost mic copil pe langa ce circ face cu statia aia, numai duh de slujba nu e ala, ci de discoteca. Toata treaba e psihanalizabila, in ambele cazuri... probabil au ceva patogen.

    ReplyDelete
  10. Daca nici unul nu e bun atunci sa vina Sofronie Drincec ...

    ReplyDelete
  11. Atunci sa vina Ioan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ips ioan sta foarte bine in zona harcov.
      romanii au mare nevoie de el acolo...

      Delete
  12. de e sofronie ori ioan, credeti ca patriarhul e asa de naiv si va accepta un sibiu de-a dreptul obez de puternic ! cam problematica o mini- patrirarhie !

    ReplyDelete
  13. http://voceaoravitei.ro/inaltarea-sfintei-cruci/

    ReplyDelete
  14. http://voceaoravitei.ro/inaltarea-sfintei-cruci/

    ReplyDelete
  15. pana de curand, ma tot feream sa imi fac un cont pe facebook!
    aveam o prejudecata ca este o mare prostie!
    ei bine, cred ca m-am inselat.
    de acum,o sa fiu mai rarut pe blog, ca-i mai dragut zice...banateanul.
    am constatat ca poti interactiona cu o multime de oameni, de diverse convingeri,profesii etc.ceia ce cred ca este benefic pentru rotunjirea caracterului unui OM.
    pe aici,de la o vreme, se cam bate apa in piua,si ne putem trezi"prizonierii dlui paisie" fara sa vrem.
    ps.am de stire ca toata vara,dl pai a fost prin pelerinaje si chiar sedinta de consiliul eparhial este amanata pana in octombrie, pe acest motiv.

    ReplyDelete
  16. OPINIA PUBLICA VS PAISIE LUGOJANUL NU ESTE VIZIBILA PE FB?

    ReplyDelete
  17. http://mitropolia-banatului.ro/hramul-catedralei-mitropolitane-din-timisoara-3/
    paisie-veghetoru'inima- de -piatra!

    ReplyDelete
  18. http://voceaoravitei.ro/sfantul-iosif-cel-nou-de-la-partos/

    ReplyDelete
  19. Haideti sa facem o hartie si sa cerem retragerea Inaltului ca sigur si el isi doreste!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. POATE SE RETRAGE SINGUR IN 21 NOIEMBRIE...LA 90 DE TOAMNE IMPLINITE.PUŢINA RABDARE SA MAI AVEM!

      Delete
  20. A vrut sa se retraga si nu a fost lasat caci unii si-ar pierde puterea...

    ReplyDelete
    Replies
    1. persoane importante, colaboratori apropiati...vai de "puterea" lor cum si-o folosesc.
      PUTEREA IUBIRII ar fi de dorit sa dainuie peste toti si toate.
      restul este tacere.

      Delete
    2. Da PUTEREA IUBIRII dar a iubirii aleia care e in favoarea noastra. Las-o mai moale cu iubirea, puterea, dreptatea ca noi numa dragoste si dreptate nu suntem. Bine ca nu ne stiu cine suntem.

      Delete
    3. daca m-ai cunoste, ai arunca si tu cu piatra, nu-i asa?
      ai gasi tu ceva in biografia mea ca sa ma osandesti...
      de buna seama ca asa ar fi!
      ori poate, ca ai dori sa iti ceri iertare pentru purtarea ta nesabuita, de pseudo- crestin ortodox.
      "frate" crestin ortodox, mai ai mult pana departe...!
      un om oarecare, cazut intre talhari!

      Delete
  21. PA Paisie ! de ce nu face curatenie si la facultatea de teologie ?

    ReplyDelete