Tuesday, April 9, 2013

SACRILEGIU LA TIMIȘOARA


Urâciunea pustiirii:

s-a instalat comod în scaunul sfânt al libertății, dezrobit de Timișoara cu sânge, nu pe altarul credinței noastre ci pe treptele ce duc spre cer!!!

Iar, argumentul conform căruia cei care au curajul să-și strige indignarea sunt puțini și frustrați, pălește în fața evidenței din filmul de mai jos:


Paisie, în hidoșenia lui a trecut peste toate limitele posibile ale omenescului! A călcat în picioarele-i copitate sufletul Timișoarei! A comis ”the ultimate sacrilege”!
Pentru asta, trebuie să plece!
Împreună cu toți cei care au participat la el!
Chiar și înfumuratul, și autosuficientul primar, cu nume predestinat: NICOLAE ROBU!

15 comments:

  1. ASTAZI,PURTATORUL DE VORBE PAISIAC A CATADICSIT SA PUNA UN ANUNT PE ARHIPRAFUITUL SAIT AL MBT !
    SA JUSTIFICE ACEST SACRILEGIU COMIS PRIN FAPTUL CA AU SOLICITAT CREDINCIOSII CE VIN LA CATEDRALA INCA DIN VARA ANULUI TRECUT SA FIE REPARATE(STRICATE) DE ACUM SFINTITELE TREPTE ALE CATEDRALEI TIMISOAREI CU SANGELE MARTIRILOR...
    FIIND MONUMENT ISTORIC DE CATEGORIA "A",SI TREPTELE FIIND PARTE INTEGRANTA DIN CATEDRALA ESRA OBLIGATORIU AVIZUL COMISIE ZONALE A MONUMENTELOR ISTORICE SI APROBAREA MINISTRULUI CULTURII!!!!
    PS>INCA NU ESTE TARZIU SA ATRAGEM ATENTIA OPINIEI PUBLICE ROMANESTI PRIN ORGANIZAREA UEI INTALNIRI LA CATEDRALA DUMNINICA 14 APRILIE ORA 12, DUPA SF LITURGHIE, CA DE OBICEI!
    AR FI O LASITATE DIN PARTEA NOASTRA SA NU REACTIONAM.
    POATE NE AJUTA SI MEDIA LOCALA IN ACEST DEMERS!

    ReplyDelete
  2. paisie chemat de urgenta la primar, sa discute despre posibilitatea pastrarii treptelor(macar o parte)si a folosirii vechilor trepte sparte deja cu barosul,pt a fi incorporate in noile trepte de andezit de 1000 lei/mp.
    asa se scrie ultima fila din istoria revolutionara a timisoarei>aruncata la canal!
    ca si oasele martirilor arse in crematoriul de la bucuresti si aruncate la canal...
    vai tie Romanie!

    ReplyDelete
  3. ..si aceasta este desartaciune"". dragi prieteni va raciti gura de pomana. multumiti-i d-ului Paisie ca va da subiect de discutie si mintea nu vi se atrofiaza.mai devreme sau mai tarziu treptele vor trebui sa fie reparate. pentru ca timpul este dusmanul lor.ca sa spun sincer, desi n-am calcat de multe ori pe ele, nu mi s-a parut a fi o constructie solida care sa reziste ani, sute si mii,pentru a putea fi pastrate.chemati mesterii antici si-atunci vor dainui precum doriti. cinste si respect celor care au murit nevinovati pe ele, dar si ele trebuie sa dispara precum ei.asa ca ,d-le episcop, pastrati ce se poate si construiti unele de neuitat si rezistente!luati model din orice parte a lumii doriti. cu respect

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tara arde si baba se piaptana. Eu am calcat destul de des pe acele (foste) trepte si nu cred ca trebuiau schimbate. Sunt sute de proiecte care gem dupa un euro si tu vi sa faci 12 trepte cu 124000 euro. Asa vorbiti de parca erau gauri in trepte si era nevoie stringenta de reparatii la obiectivul ortodox roman dn Banat. Prostii! Mofturi si furaciuni "a la pere Ionel". Sa nu aud preoti care se plang ca le pica biserica ori casa parohiala pe ei si nu primesc 1000-2000 de euro pt reparatii capitale! Cu 124.000 euro reparam 50 de case parohiale ca si asa popii stau in niste joanghine de case, fara buda in casa si cu peretii plini de ce vrei. Dar la noi sa auzi una ca asta: "tu, popa de la parohia de gradul III de acolo, ia vino la Tm sa iti dam 2000 de euro sa faci ceva la casa aia". Asa ceva nu o sa auzi in veac! Astia de la mitropolia nu stiu cum sa creasca taxele si sa-i suga mai bine pe bietii popi. Rusine Paisie! Rusine Robu!

      Delete
  4. ei, daca n-ar fi fost arse, n-ar fi fost istorie,n-ar fi existat Timisoara!..asa ca bucurati-va! in istorie raman cei care se sacrifica sau cei care sunt indeajuns de nebuni sa distruga tot ce e de valoare.intrebati-l pe Nero

    ReplyDelete
  5. mai oameni buni. dar chiar tot ce face Paisie este rau? nimic nu mai este bun? scoateti mai intai barna din ochii vostri si dupa aia sa cautati si paiul din ochiul altuia. felicitari PS Paisie pentru initiativa, trebuie sa se mai faca si reparatii.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aici este vorba despre demolare a unui simbol!
      treptele catedralei sfintite cu sangele martirilor tineri TREBUIAU doar reabilitate(reparate cu 10.000 de lei).
      se spune ca din tot ce imparte paisie(bani)isi ia partea sa!
      lucrarea aceasta nu putea sa fie mai mare de 200.000 lei...pe bune!
      cunosc in detaliu proiectul.
      in afara de granit(andezit) care valoreaza circa 90.000 lei, restul este beton si ceva manopera,plus cas-uri.
      cineva sus pus imparte prada si din aceste trepte...
      ps.daca treptele de la domul catolic din piata unirii au peste 240 de ani si nu sunt schimbate, de ce ar fi scimbate trepte bune de doar 60 de ani, daca nu din interes financiar.
      parerea mea!

      Delete
    2. DA Raul absolut nu poate face nimic bun...
      Degeaba se da fata mare in ultima vreme....vezi doamne sfintitul....
      Stim si nu uitam ce curva ordinara este prea sfintitul.

      LINGAULE

      Delete
  6. barosanii castigatori ai licitatiei-aranjament-paisiac este cvasinecunoscuta firma sc tehnodomus srl.
    stie cineva ce procent varsa dlui paisie?

    ReplyDelete
  7. cum necunoscuta?????

    da si tu un google sa vezi cine e NGF TIMISOARA, ce strategii are de a da teapa si la stat si apoi mare facator de bine pt biserica????????????????

    el a aranjat totul, Stimabilul Nina si familia lui......

    ReplyDelete
  8. atata sa lingi tu cat am lins eu !!!!!!
    nu am lins si nu voi linge niciodata ,insa nu pot sa nu observ cata rautate este aici . daca ar fi fost vicarul de la valcea? sau cel de la bacau? ar fi fost mai bine? sau daca venea ciprian campineanu si va vindea clopotele catedralei cum face la vrancea, ereati mai multumiti? nu zic ca paisie este usa de biserica, dar nu pot sa spun ca nu face nimic bun. la asta ma refeream cand va intrebam daca chiar nu face nimic bun. eu zic ca trebuia si unu care sa puna bata pe popii astia hoti si smecheri care vin la slujba ca la servici, si asteapta banul.trebuia sa faca cineva curatenie in facultatea de teologie unde numa teologie nu se face. trebuia sa puna cineva ordine si pe la catedrala, unde stiti bine cum se faceau slujbele,pe fuga ,si popii stateau la pomelnice ca de acolo le iesea malaiul.asa ca nu sunt un lingau dupa cu spui, poate tu esti pentru ca faci pe placul celor de pe sait , care deabia asteapta o stire si un comentariu gen KANKAN TV. eu atata am avut de spus, prea mult pentru un sait plin de ura si rautate, cautati si lucrurile bune ,nu doar pe cele rele. inteleg ca saitul asta este doar pentru critici aduse in special lui paisie ,dar ati uitat ca si inaltul nicolaie a facut mult rau in tineretele lui? acum este sfant?
    ati uitat cati preoti au fost dati afara de inaltu pentru ca nu colaborau cu sistemul? ati uitat asa repede ca usile catedralei au fost inchise in decembrie 89? din ordinul cui?
    nu cumva din ordinul inaltulu? nu faceti acum pe unu sfant si pe celalalt diavol. amandoi au pacatele lor, si vor raspunde in parte. va multumesc pentru rabdarea cu care ati citit comentariul. sper sa vina si zile bune, cand aici voi citi si altceva decat opinii tendentioase.in ceeia ce priveste simbolul treptelor catedralei,cred ca pentru noi catedrala este un simbol ,cu sau fara trepte schimbate, macar pentru faptul ca ctitorul ei este MS REGELE MIHAI 1 pe care Dumnezeu sa il fericeasca.

    ReplyDelete
  9. baiatu'amesteci lucrurile rau de tot.
    basti de aici ca n-ai servici si iti racesti pixul!
    mergi la cabinetul 2 sa te spovedesti.

    ReplyDelete
  10. sa inteleg ca te simnti? esti si tu un popa din ala care cauti doar banii? atunci felicitari pasie ca va lasat fara ciubuc

    ReplyDelete
  11. Admin ule posteaza te rog prelegerea Domnului Neagu Djuvara, poate poate intelege si ierarhia Romaniei ceva......
    http://www.youtube.com/watch?v=z1S9K-LtjFM&playnext=1&list=PL75D5E51B3460669C&feature=results_main

    ReplyDelete
  12. Iată contactul domnului Benjamin Detalii de e-mail, lfdsloans @ outlook.com. / lfdsloans@lemeridianfds.com Sau Whatsapp 1 989-394-3740 care m-au ajutat cu împrumut de 90.000,00 Euro pentru a-mi demara afacerea și sunt foarte recunoscător, pentru mine a fost foarte greu să încerc să fac un drum ca o mamă singură. nu este ușor cu mine, dar cu ajutorul lui Le_Meridian mi-a pus zâmbetul pe față, în timp ce-mi privesc afacerea crescând mai puternic și se extinde. Știu că poate te surprinde de ce pun lucrurile de genul aici, dar chiar trebuie să-mi exprim recunoștința așa că oricine caută ajutor financiar sau trece prin greutăți cu afaceri de acolo sau dorește să înceapă un proiect de afaceri poate să vadă acest lucru și să aibă speranța de a ieși din greutăți .. Mulțumesc.

    ReplyDelete