Monday, April 22, 2013

O nouă ofensivă paisiacă de succes

Este vorba de întărirea poziției pe parohiile metropolitane!
Deși imaginea publică a PS Paisie Lugojeanul este la pământ, profitând de lipsa de rezistență din partea bisericii din Banat, episcopul infractor reportează victorii decisive pe plan bisericesc, cu concursul curvelor politice, pe care, până la urmă Banatul și le merită! Făloșenia bănățeană se demonstrează a fi numai de fațadă - ca la șatră - nimic altceva!
Flipper, sau balena ucigașă, cum este cunoscut consilierul economic, va fi instalat maine în Ghiroda, după ce parohul de acolo a fost notat cu nota administrativă 9. 


Finalitatea mișcării este clară, mai ales că Mermeze nu are culoare roșie nici măcar la ciubea, iar Ghiroda este din punct de vedere economic un concurent serios al Catedralei Mitropolitane, unde, scările nu au fost încă plătite, nici chiar dăruite de cei la care s-a cerut împrumut definitiv!
Ne așteptăm ca în viitorul foarte apropiat și celelalte parohii metropolitane să intre pe mâna paisiacilor! 
Asta este deja certitudine nu așteptare, cum greșit ne-am exprimat mai devreme!
Urmează Dumbrăvița! (Girocul a fost cucerit, la fel Chișoda, și Moșnița)
Cine crede că scapă de furia paisiacă se înșeală! Mai ales că furia roșie a buldozeristului învins la capitală trebuie compasionată, prin vărsare de sânge de orice culoare! Nu-i așa?!
Apropos, cică, balonel-bombonel-flipărel s-ar fi exprimat că singurul care are voie să pape de la două blide este numai EL - Flipper-groh-groh-cel postitor!

Profeție: dacă nu luați nicio măsură, o să vă meritați soarta, părinte Ionel și părinte Ioan! Foarte curând!

12 comments:

  1. ceva ne scapa!
    grohanel-cel-postitoriu si degraba varsatoriu de suparare(vezi conferinta de la universitate)o ajuns preot paroh, ori arhidiacon paroh?
    daca mai conteaza...
    ----------------------------------------------
    si o relatare de la hateg.
    o buna prietena cu o suparare mare si-a dorit foarte tare sa ajunga la manastirea Prislop.
    zis si facut.a plecat dis de dimineata cu preotul din oraselul de bastina cale de cateva sute de km pana la Prislop.
    dezamagire crunta a suferit in plan duhovnicesc.
    toate fetele manastiresti(stareta,maici) erau cu ochii numai dupa banii pelerinilor!
    indesau la banet in toate buzunarele...
    cartile erau dublu la pret fata de manastirea de la Crisan, unde din fericire a gasit mila si pace la...vietuitori!
    cu tot banetul incasat la Prislop, nu a gasit un loc public decent unde sa se "usureze"...decat in padure, pt ca la chilii nu a a vut acces!
    un simplu fapt divers!
    si o inima de crestin PUSTIITA!
    ps>pesemne ca dl streza, ocrotitorul dlui paisie si conducatorul lui de doctorat,aduna la greu obolul credinciosilor veniti cu miile la Prislop, mai mult pentru parintele arsenie...
    ori mai degraba dupa MILA Domnului!
    care Mila, pe aici pe la noi se lasa asteptata!
    CA ESTE VREMEA SACALILOR, IMBRACATI IN HAINE DE MIEI.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buda la prislop e la intrarea in manastire.daca se uita o gasea

      Delete
  2. Tare sunt curios cine va fi pus la Dumbravita, care favorit al Ps-ului ?

    ReplyDelete
  3. Paisie ca de obicei, isi bate joc de oameni. Mermeze are diabet. Felul asta de stres ii dauneaza sanatatii. Dar cui ii pasa? Vrem descentralizare financiara! Vrem ca alegerea preotilor sa se faca dupa Statutul Sagunian, prin vot de proprii credinciosi!

    ReplyDelete
  4. BOR, intr-o continua bataie de joc la adresa credinciosilor si a preotilor. Paisie, un vicar, tanar si nepriceput, si-a depasit termenul in care poate sa-si sustina doctoratul si este in prelungiri extraordinare. Acest om inlocuieste un mitropolit, admnistrativ vorbind. E absolut hilar! Patriarhia nu are interesul sa puna un om capabil si responsabil, ci lasa conducerea in mana zburdalnicului Paisie si in mana catorva consilieri, care nu au alt scop decat sa se imbogateasca rapid cu orice risc (vezi casele lui Ionel Popescu din Austria si Romania).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Paisie este flamand de bani si nu stie ca giulgiu nu are buzunare.

      Delete
  5. Oare cat o sa mai rabdati lepadatura asta? Preoti din intreg Timisul, uniti-va si rasturnati "oranduirea cea cruda si nedreapta!" Nu cred ca poate demite toti preotii din Timis. Si nici ca-i poate inlocui! Sobolanii trebuie otraviti, altfel se inmultesc!

    ReplyDelete
  6. de vreti sa aflati cine va fi la dumbravita, puteti face o vizita cam dupa pasti,pentru ca pana atunci nu va pune pe nimeni.
    ps: o schimbare la dumbravita este iminenta mai ales ca preotul de acolo a fost notat si el cu nota mica .

    ReplyDelete
  7. sing pr. din dumbravita ori in popa din cartierul bogatilor pe frontiera cu timisoara?

    ReplyDelete
  8. shttp://www.ziare.com/international/serbia/scandal-sexual-in-biserica-ortodoxa-sarba-1231679
    candal la varf la fratii ortodocsi sarbi
    EPISCOP MAZILIT !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu ca l-as apara pe dobitoc...

      "De ani de zile circula zvonurile de acest gen in jurul lui Kacavenda, care si-a atras oprobiul public si pentru stilul de viata opulent si legaturile din timpul razboiului cu liderul sarb bosniac Radovan Karadzici si cu comandantul militar Ratko Mladici".

      R. Stil de viata opulent au toti si episcopii romani, sarbi, rusi etc. Sa fie oare vina mare prieteniile lui cu Ratko Mladici si Radovan K.? E foarte posibil! Pana una alta e un exemplu pt toti episcopii sa se lase de cordialitati cu politiceni, de opulenta si sex. Mai tina si ei post

      Delete
  9. Da este adevarat ca vrea in prima faza sa-si aduca la Dumbravita preotul credincios lui gen Floca.Dar il asteptam sa faca mutarea si va vedea reactia credinciosilor din Dumbravita cares de data asta si ei foarte bine organizati asteptind sa incerce instaurarea unui nou paroh .Avem de partea noastra politicieni influenti locali[Gen Ilie Sirbu,Bojin] stim cum se gudura pe linga ei dar se va insela sperand sprijinul lor sa-l aiba si surpriza cea mare-i va veni de la bucuresti de data asta i se va infunda asa ca-i dorim mult succes

    ReplyDelete