Friday, April 12, 2013

Lovitură de teatru la Parchet


Bâc îl scoate de sub urmărire penală pe cel care a instigat la șantaj, pe Ion Gheorghe, în ciuda rechizitoriului de la DNA!
În schimb, rămân deocamdată în cercetări ceilalți implicați în dosarul cunoscut sub numele de "Furt din bani europeni la Arhiepiscopia Timișoarei".
Reamintim că d-nul Bâc,


șeful parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș este membru în Adunarea Eparhială a Arhiepiscopiei Timișoarei. De asemenea, opinăm că era puțin probabil ca un ierarh al BOR să fie pus sub acuzare, oricare ar fi fost implicarea în scandal,
deoarece ierarhii BOR sunt mai presus de lege!
Politicul încă subjugă justiția din plin!


9 comments:

  1. CURVAE ECLESIAE
    Era de asteptat! Dar, totusi, ii sugeram preasfintitului sa nu se culce pe coada, pardon pe lauri,intrucat ieri vorbeam cu un judecator si imi spunea ceva de genu: "pe mine si daca ma suna papa tot aplicam legea si ii puneam catusele". Amintesc ca raspunsul judecatorului venea ca raspuns la cuvintele mele: "ma, voi niciodata nu veti condamna un episcop ca va suna de sus". Meciul nu e gata...
    P.S. Totusi Biserica este atat de curva incat nici macar o citare in consitoriu nu a intreprins pt cei care inca sunt sub cercetari penale? Intrucat auzim ca condamnarile consistoriului, ori condamnarile fara consistoriu, facute asa direct (?) sunt pt tot felul de maruntisuri, iar daca cineva pateaza grav imaginea Bisericii prin dosare penale sunt premiati si laudati.

    ReplyDelete
  2. Bun, era de presupus ca Paisie nu ajunge cu bratari, dar pe mine ma interesaza "metatextul". S-a facut cumva un aranjament, ceva de genul "nu-l umfati voi ca sa-i puneti bratari, ca-l luam noi si mutam in alta parte". E posibil? Ce ziceti?

    Ma fratilor, Spagoveanu-Tominatu a dus de rapa o arhiepiscoie intraga si Marele Alb nu-i zice nimic. Sau asta-i doar arhiepiscop de Tomis, iar Radu Mazare arhiepiscop de Contanta, iar la radu Mazare nu ajunge nimeni in afara de bebeluse?

    ReplyDelete
    Replies
    1. nu cred. In schimb cred in coruptia absoluta.
      In fond uriciunea pustiirii a facut fapte penale.....deci

      Delete
  3. Am o intrebare: parintele Ioan Dumitriu s-a casatorit sau a facut confuzie cine mi-a spus?

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. atunci ar TREBUI caterisit?!

      Delete
    2. Esti normal? Cotizatorii intodeauna raman in orice sistem! Mai ales in BOR. Poate sa se insoare si cu barbati. Exista tari in care poti sa mergi sa-ti faci civila

      Delete
  5. Cerem si noi Arhiepiscopiei transparenta si sa puna pe site datele pe care le vor trimite la Patriarhia Romana pana la 1 mai 2013. Vrem sa stim calificativele vicarului, consilierului si protopopilor si motivatia pt care sunt pastrati in functie dupa expirarea celor 4 ani de mandat.
    Aducem aminte Sfantului Sinod ca Biserica, prin Statutul Sagunian isi alegea conducerea prin VOT de catre TOT PERSONALUL CLERICAL.

    http://www.patriarhia.ro/_layouts/images/File/Hotărârea%20nr_%202055%20din%2028_%2002_2013%20privind%20procedura%20de%20numire%20şi%20de%20evaluare%20perioadică%20a%20personalului%20din%20Cancelariile%20şi%20Administraţiile%20eparhiale,%20şi%20a%20protopopilor.pdf

    ReplyDelete
  6. "Conform legii, un procuror-sef nu are voie sa intervina in ancheta procurorilor subordonati ierarhic. Daca o face, procurorul supus presiunii se poate adresa CSM-ului. Dar un procuror-sef are mai multe instrumente care pot intoarce bunul mers al unei anchete. Are, spre exemplu, posibilitatea de infirmare a unui rechizitoriu. Adica un procuror DNA face rechizitoriul, iar procurorul-sef il infirma, desi are probe bune, deci nu-l mai trimite in instanta. Infirmarea in sine este un instrument benefic daca este folosit cu buna-credinta. Sunt situatii cand rechizitoriul nu contine suficiente probe si se impune infirmarea sa. Dar ce te faci daca vine un procuror-sef care infirma rechizitorii care au probe solide?", a explicat procurorul Doru Tulus, seful sectiei a II-a a DNA, intr-un interviu acordat pentru Kamikaze.

    Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/cum-poate-opri-un-procuror-sef-o-ancheta_1162287.html#ixzz2QoryMFpu
    Follow us: @realitatea on Twitter

    ReplyDelete