Saturday, December 1, 2012

USL-ul protejeaza inculpatii!

Chiar inainte de alegeri, chiar de ziua nationala a Romaniei, USL-ul certifica furturile din bani europeni din judetul Timis! Cu alte cuvinte, niste ipocriti!


Mai ales domnul Titu, Bojion!
Cu alte cuvinte, alta Marie, aceeasi palarie!
Eu nu votez USL, sigur! Chiar si pentru poza asta!

http://www.debanat.ro/2012/12/soboru-cu-patrioti/
Același sobor afiliat politic, aceleași moace de candidați lipiți de tribună ca pe-un panou de afișaj, elita armiei române cu măști pe față sub numele Jandarmeriei, lume gură cască la defilare. Rutină.

2 comments:

  1. Eu zic sa nu va mai razvratiti ca PS Paisie oricum beneficiaza de sprijinul patriarhului. Miercuri a slujit la manastirea Prislop, alaturi de IPS Laurentiu, iar vineri alaturi de IPS Casian la Galati, ambii apropiati ai patriarhului. Daca nu stiati, in cadrul conferintei tinuta de IPS Serafim al Germaniei la Timisoara, a povestit de faptul ca in anii 90 multi romani din Germania il acuzau ca a colaborat cu Securitatea si ii cereau sa plece. Dar nu a renuntat, spunea IPS Serafim, si tocmai atunci s-au deschis cele mai multe parohii, iar in timp vocile acuzatoare au inceput sa se rareasca. PS Paisie era in sala. Oare de ce a dimtit nevoia IPS Serafim sa precizeze lucrurile astea? Ierarhii nu cred in povestea cu fondurile europene si in celelalte, ci le considera gaselnite ale presei cu scopul de a mai ataca Biserica. Chiar daca sunt constienti de lipsurile PS Paisie, se linistesc la gandul ca e totusi mai bun decat IPS Nicolae

    ReplyDelete
  2. Bine, bine dar cu Lia cum ramane?

    ReplyDelete