Monday, December 31, 2012

Răscoală împotriva lui Paisie la catedrală?


După ce PS Paisie a împuns cu „sula în coastă” până la os preoții de la Catedrala Mitropolitană, iată că a venit momentul ca ei să facă „scandal”!
Pentru că prima de 50 de lei de Crăciun nu a fost îndeajuns că să închidă și dinții lor, aceștia s-au dus la mitropolit să se plângă, în sfârșit, de relele tratamente la care au fost supuși!
Întâlnirea s-a petrecut astăzi, în stabor, parte în parte!
Paisie a fost sfătuit de mitropolit să o lase mai moale!

Dar,...

Cine mai crede în basme pentru copii?!
Astfel că, duzina de popi care au reclamat abuzurile vor fi tzunamizați imediat după Anul Nou,
GARANTAT, cu toate asigurările mitropolitului că Paisie va zbura din Timișoara cât de repede!
Așa a făcut de fiecare dată!
A asigurat pe toată lumea că totul este în regulă, ca mai apoi să se întâmple pe dos!
Cine îl cunoaște pe mitropolit cel puțin la fel de bine ca mine, știe ce spun!
Lucrurile sunt scăpate de foarte multă vreme de sub control la Timișoara, și asta doar din vina Patriarhului Daniel, care nu a vrut să rupă pisica atunci când a trebuit! Acum se vor culege roadele: o biserică regională distrusă, pentru a cărei reconstrucție vor trebui să treacă foarte, foarte mulți ani!

9 comments:

  1. Nu va este rusine sa mintiti?
    Nu va este frica de Dumnezeu ca intr-o zi sfanta sa scrieti minciuni?
    Daca ati avea habar umpic de credinta, ati sti ca slujbele de la catedrala nici nu se tineau in intregime pana nu a inceput sa se ocupa PS de catedrala. Parca nu stiti cati preoti nu isi fac datoria fata de biserica. Parca nu stiti cati oameni se plang de preotii care nu duc o viata crestina. Acum a venit unul care incearca cu voia Lui Dumnezeu sa ii puna la punct si vreti sa il distrugeti cu minciuni.
    Exista o vorba in poporul nostru: ”Hoti striga HOTII!”. PS nu v-a zis nimic niciodată, voi suntei cei care stigati. L-ati facut si securist, chiar daca in 1989 avea doar 19 ani....pana unde puteti continua cu obraznicia?
    Obsesia voastra ma duce la un singur gand, acela ca probabil ati avut afacere pana nu de mult cu biserica ortodoxa din Timisoara, iar de o vreme nu mai puteti sa va faceti afacerile. Voi nu aveti nicio treaba cu credinta.
    Cu totii vom ajunge in fata lui Dumnezeu si vom da socoteala pentru greselile noastre. Cu totii ne putem mantui, chiar si voi, asa ca mai ganditiva, macar acum in ceasul al doisprezecelea.

    ReplyDelete
  2. Aaaa deci de aceea PS nu face nimic daca nu e stimulat financiar, pentru ca toti preotii din Timisoara sunt niste hoti... Interesant...

    Deci Paisie e mielul si preotii sunt lupii...

    Intr-adevar de la distanta pare cel mai induhovnicit cleric...

    Haideti sa nu mai glumim cu lucruri din astea.
    Cine vede pe PS ca si salvatorul Banatului e clar ca e din afara sistemului si traieste din povesti.
    Cati preoti pot spune lucruri bune de Paisie?Cate cadre universitare pot spune ca Paisie este un om induhovnicit?




    ReplyDelete
  3. Deci Daniel e vinovat...pai bine mai soricel, dar voi cum ati pornit site-ul asta? Nu din cauza scandalului cu dreptul de semnatura?
    Daca se schimba mitropolitul acum cativa ani (cum ar fi fost normal din moment ce el nu mai e capabil sa isi indeplineasca datoriile) cred ca acum aveam alta situatie.
    Dar a venit adunatura de mormoloci si a inceput sa urle impotriva imensului abuz. Deaia lia e mai rosie in obraji in ultima vreme, isi da palme dimineata cand se uita in oglinda.

    ReplyDelete
  4. Urare: SA AVEM UN AN NOU FARA PAISIE!

    ReplyDelete
  5. Oameni mari cu minte de copii. Ia ganditi-va voi bine! Daca ar tine PS Paisie atat de mult la scaunul asta, cum insinuati, oare nu ar fi mieros si lingusitor ca sa va cucereasca? El doar isi face datoria ce decurge din pozitia pe care o are. Dar cine nu isi face datoria si isi socoteste doar castigul nu stie ce inseamna asta. Va atins, inevitabil, in comoditate si in buzunar si v-ati scos coltii. Vati dat arama pe fata. Nimeni nu v-ar fi putut arata uratenia sufleteasca mai mult decat ati facut-o singuri. Ati pierdut cel putin 80% increderea si respectul oamenilor. Biserica banateana e bine. Si mai bine va fi de va putea arhiereul sa faca ordine. Dar voi ce veti fi in ochii banatenilor? Marionetele unei femei ticnite.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Scoala pentru tine a fost un mic mare mister...

      Delete
  6. Cand a venit Paisie ,a zis ca toti fura,dar Mitropolia nu avea nici o datorie,iar preotii erau si ei de asemeni multumiti si mai erau bani si de prime.Acum ,,nimeni nu mai fura'' ,dar Mitropolia nu are bani sa-si mai plateasca facturile,preotii sunt vai si amar,bani de prime nu mai sunt... S-a facut ordine si acum nu se mai fura,dar deloc...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Unde e Gica Contra sa mai spuna acum ceva de Paisie?! Ai disparut, Viorele?! Cand ti se spune adevarul te faci nevazut, nu?
      Prin urmare, Paisie nu numai ca administreaza prost, o societate (Arhiepiscopia Tm) in calitate de manager, dar e si incredibil de prost in pregatirea scolara pe care el zice ca o are. Si anume in Teologie! Ca nu a facut o ora de teologie se vede, fratilor, se simte. Hai Viorele, daca esti tare, (daca nu o facem noi) posteaza predicile Preasfintiei Sale Doctorand Paisie Ion Lugojanu sa mai radem un picut de prostiile ce le debiteaza. As fi curios sa fac o statistica referitor la criticile de-a dreptul dobitocesti exprimate in "cuvantul de invatatura" pe marginea "pericopei evanghelice". Ar fi un proiect bun pt 2013! Sa le postam pe acest site, sa facem niste comparatii. Imi fac impresia ca i se taie filmul de la pericopa si atunci incepe sa ia in prastie ba pe unul ba pe altul. An nou fericit! Iar din partea mea sa stea Paisie pana face 100 de ani. Ideea e daca mai ramane in 10 ani ceva din mitropolie!

      Delete