Wednesday, December 19, 2012

Deturnare de fonduri la Arhiepiscopia Timişoarei

În continuare la Arhiepiscopia Timişoarei se fac deturnări de fonduri!
Chiar dacă are pe urmele sale DNA-ul, se pare că PS Paisie Lugojeanul nu are nicio grijă, şi lasă angajaţii arhiepiscopiei şi protopopiatelor fără banii de pe luna decembrie. Mă refer şi la banii care vin de la statul român, pe care i-a deturnat ca să-i ducă la București - 60.000 de euro! (banii au ajuns deja)
Ca de fiecare dată, angajaţii ar fi trebuit să primească banii de salariu pentru luna decembrie înainte de finalul anului. Nu şi de data asta, pentru că PS Paisie a avut nevoie de ei ca să-i ducă la Bucureşti!


Cu alte cuvinte, banii care au fost viraţi de la bugetul de stat pentru angajaţi au fost deturnaţi către Patriarhie, cu speranţa că vor fi puşi la loc până în ianuarie când vor fi plătiţi către angajaţi. Unităţile care au participat la această deturnare sunt: Arhiepiscopia, Protopopiatul Timişoara II, Protopopiatul Sânnicolau, Protopopiatul Făget, şi nu ştim 100% sigur despre Lugoj şi Deta, poate aşa 80% sigur. La Prota Bude nu a avut tupeu să acţioneze în felul ăsta, încă.
Ne întrebăm dacă se va întâmpla şi aici, ca şi în alte părţi, să se omită plata obligaţiilor către bugetul asigurărilor sociale pentru angajaţi? S-ar scoate de acolo ceva bani, în dauna celor care chiar muncesc pe ogorul bisericesc. Iar când lucrurile se vor împuţi, vinovaţi sunt coordonatorii unităţilor, urmând a se îndrepta neregulile prin schimbarea din funcţie! Exemple sunt nenumărate!

22 comments:

  1. big like...lasa, angajatii isi vor primi salariile. nu de-asta iubeste toata lumea statul? fie ca e ,fie ca nu, banii se vor primi.privat,afaceri?..heheheeee...munca, munca si iar munca! deh..

    ReplyDelete
  2. Se pare ca Paisie este favorit in cercurile inalte...http://www.basilica.ro/stiri/patriarhul-romaniei-a-fost-felicitat-de-ziua-numelui_2187.html

    ReplyDelete
  3. http://mitropolia-banatului.ro/colindatori-la-centrul-eparhial/
    iar dl paissie ingenuncheaza oferind bomboane copiilor-colindatori la centrul eparhial...lacrimi de crocodil se vad in ochii lui !

    ReplyDelete
  4. Daca este asa, vor fi probleme mari de tot!

    ReplyDelete
  5. SA LUAM AMINTE .
    Pace tuturor !
    mesaje de pus la INIMA. nu judecati ci doar incercati sa intelegeti acest mesaj cu inima duhovniceasca.
    daca vom reusi, poate vom fi mai buni cu totii...

    Trădătorii Cuvântului Meu Sfânt, trimis prin profeţii lui Dumnezeu, promit solemn, vor stârni Mânia Tatălui Meu
    Miercuri, 12 decembrie 2012, 23:54

    Preaiubita Mea fiica, cat Ma intristeaza sa vad atat de multa divizare, pricinuita de Cuvantul Meu Sfant, dat prin aceste Mesaje.

    Cand Cuvantul Meu, dat vizionarilor si profetilor adevarati, este facut cunoscut lumii, el atrage neintarziat critici. De ce? Pentru ca sunt Eu, Isus al vostru. Acela al carui Cuvant Sfant, va fi intotdeauna pus la indoiala si criticat, inainte de a fi denuntat drept erezie de catre pacatosi.

    Raţiunea omenească, deşi importantă în rolul discernământului, are o contribuţie foarte mică în recunoaşterea Cuvântului Meu.

    Iubirea, pe care Cuvantul Meu o aprinde in suflet, care este lipsita de rautate si care este pura si umila, nu va fi si nici nu poate fi tagaduita. Prin aceste suflete, Eu acord darul de a fi capabil de a Ma recunoaste. Acele suflete, impreuna cu profetul pe care Eu l-am ales sa comunice Cuvantul Meu, vor trebui sa accepte Cupa suferintei Mele.

    Vă cer să vă rupeţi de atracțiile lumeşti şi să vă consacrați Mie, pentru că este o cărare foarte anevoioasă şi singuratică cea pe care Mă urmați.

    Cand sunteti provocati in Numele Meu sau cand vocile profetilor Mei adevarati sunt ridiculizate si negate a fi de la Dumnezeu, Eu va spun aceasta:

    Nu onorați astfel de atacuri cu vreun răspuns de orice fel. Rămâneţi tăcuţi în suferinţa voastră.

    Glasul lui Dumnezeu acum va domni peste lume si nu lasati pe nimeni sa va indeparteze de adevar, care este foarte important, astfel incat Eu sa va pot aduce pe voi, sarmani pacatosi neajutorati, in Bratele Mele Sfinte, pentru a va alina.

    Eu va aduc pacea. Controversele, criticile si manifestarile publice ale autoritatii, din partea celor ce proclama Cuvantul Meu pe de o parte si ii condamna pe altii in Numele Meu pe de alta parte, nu trebuie acceptate. Acest tip de comportament nu este de la Dumnezeu. El vine de la duhul raului.

    Luaţi aminte, nu pe profeţii Mei îi veţi răni. Eu sunt Cel pe care-L veţi ofensa.

    Sunteti vinovati de pierderea timpului si de subestimarea Lucrarii Sfantului Duh. Nu vi se va ingadui sa sacrificati sufletele celor pe care indrazniti sa ii derutati, in Numele Meu.

    Voi, cei ce pacatuiti impotriva Mea, impiedicand Cuvantul lui Dumnezeu sa fie auzit in aceste vremuri, veti fi alungati. Rabdarea Mea are o limita. Grijile Mele sunt intense. Durerea mea e chinuitoare. Voi incercati sa ii induceti in eroare pe discipolii Mei, cei al caror rol in conducerea ramasitei armatei Mele este primordial. Pentru acest lucru veti fi pedepsiti.

    Vă rog ca voi să Îmi cereţi să vin către voi, astfel încât să vă pot oferi consolare, ca să nu greşiţi, căci sunteţi suflete tulburate şi păcatele voastre Îmi sunt cunoscute.

    Aroganta voastra este jignitoare si insultatoare pentru Tatal Meu. Consimtirea voastra in a va sacrifica propriile suflete, data fiind ambitia voastra de a fi vazuti drept purtatori de cuvant inteligenti si autoritari ai Mei, este dezgustatoare in Ochii Mei.

    Promit solemn, ca tradatorii Cuvantului Meu Sfant, trimis prin profetii lui Du
    mnezeu, vor starni
    Mania Tatalui Meu. Pedeapsa voastra va fi prompta. Timpul vostru este limitat. Aveti doar putina vreme in care sa alegeti carui stapan ii slujiti cu adevarat.
    Iisus al Vostru

    ReplyDelete
    Replies
    1. ultimul mesaj de la manastirea din medjugorie, primit de calugari!

      Delete
    2. Ha, ha,ha! Pai la Episcopia Caransebesului asta e o practica de cand lumea. Taxele eparhiale au crescut, iar preotii isi primesc salariul de la stat cu aproape o luna intaziere. Cel de la parohie, cand da Dumnezeu pentru in primul rand trebuie platite taxele si apoi salariileş Fain de tot!

      Delete
  6. Sa ii dea ai lui Bunul Dumnezeu asemenea Sarbatori fericite cum au angajatii care nu isi peimesc salariile inainte de Sfintele Sarbatori, la fel si la acolitii lui: Constantin, Gheorghe si toate gunoaiele care il inconjoara

    ReplyDelete
  7. "Si nu fiti partasi la faptele cele fara roada ale intunericului, ci mai degraba osanditi-le pe fata".EFESENI 5.11
    cu dedicatie speciala prietenului nostru arhiziaristul...

    ReplyDelete
  8. http://www.flacara-rosie.ro/articol/impas-pacatos/467. Alta Marie, dar palarie identica

    ReplyDelete
  9. Ce s-a intamplat la Josefin? A luat Varan? Ca doar pe arhiprafuitul site anunta cu glas guitat ca vor scoate postul la concurs si ca "concursul de imprejurari" va avea loc pe 18 decembrie ora 7. Normal dupa regulile stabilite de Span. Aci si Hristos daca candida pica. Asta pe motiv ca nu are casa in Timisoara, iar Varan are. Sau alte motive de genu... care nu au nimic in comun cu dreapta competitie si cu minimul bun simt al unei instituiti care se respecta. Aviz amatorilor participanti fara de arginti la concursuri regizate pe post de fraieri!
    http://mitropolia-banatului.ro/examen-de-selectie-9/

    ReplyDelete
  10. Mongoloidul e stapanul popilor! Secretariatul de stat pt culte e in ograda premierului. Sa vedeti acum linsaturi "a la foret noire" (vorba patriarhului) catre noua structura de conducere. Pana una alta, daca ati sesizat, Patriarhul Daniel, prezent la ceremonia "juramantului" nu a fost bagat in seama de nimeni. La Antena 3 a fost si mai hazliu: dupa eveniment toti au plecat lasandu-l pe patriarh singur. Sic! El a inchis usa, fiind ultimul! Sic! "Oare ce insemneaza asta?" vorma mitropolitului Corneanu.

    ReplyDelete
  11. IN SPIRITUL(DUHUL) SFINTELOR SARBATORI,AR FI BINE SA FIE POSTATA "PASTORALA" SI SA INCERCAM SA AJUTAM PE CAT PUTEM FIECARE(PREOTII MAI DIN DESTUL CA AU FOST CU ICOANA SI STRANSUL CULTULUI IN ACESTE ZILE) PE CEI SARMANI...
    "NICIODATA, NICIODATA, SA NU UITAM DE CEI MAI TRISTI CA NOI"!
    LA MITROPOLIA BANATUI ESTE JALE.SUFERA ANGAJATII CEI MAI NEVOIASI!
    LA FEL SI IN CETATE...

    ReplyDelete
  12. http://mitropolia-banatului.ro/33554432/wp-content/uploads/2012/12/DSC_0145.jpg
    El lider maximo - v(i)acarul a primit "cohorta" de invitati !
    biata mitropolie a banatului ce ai fost si ce ai ajuns!
    ai ajuns pe mana "lupilor" imbracati in straie arhieresti...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ce va tot vaicariti!? E bine Mitropolia. Nu mai stiti ce intrigi sa inventati. Pentru ca urati voi sau invidiati anumite persoane, infectati lumea cu barfele voastre. Vedeti-va de mantuirea vostra, nu mai pozati in aparatorii cuiva ca nu sunteti in stare decat de intrigi. Nici macar interesele voastre nu vi le puteti rezolva. Va ascundeti in anonimatul bloguluji ca tancii sub fustele mumii lor.

      Delete
    2. trebuie sa fii un imbuibat al zilei de buna seama,care si-a facut plinul de curand, cu ajutorul "milei"paisiace-a se citi lasat in voie-asa ca nu mai da tu lectii la altii...
      ce a vrea tu, sa tacem si sa ne ascundem capul in nisip, daca s-ar putea sa nici nu mai gandim cu el la cele ce observam ca se intampla in mbt?
      nu vezi ca ips nicolae nici nu mai vrea sa iasa in lume?!
      nu mai primeste la el in micul birou de la etaj decat rarisim, foarte apropiatii sai prieteni...!
      "paduchele" iese insa in frunte si se lauda cu realizarile altora!
      m-a mirat foarte cautionarea "paduchelui-UZURPATOR" de catre episcopul martin ross de la romano-catolici...nu stia bietul de el ca ips nicolae este tinut prizonier si nu mai vine la "receptie".
      pacat!

      Delete
    3. Nu fac parte din cler. Asa cum nici tu nu faci parte, sau, daca faci, e o mare gresala. Repet, "nu mai pozati in aparatorii cuiva ca nu sunteti in stare decat de intrigi". Nu de mult timp am vazut postari in care il denigrati pe mitropolit ca uita, ca are picioarele carne, ca nu mai sta pe picioare, ca vorbeste aiurea (de parca ar fi lucruri anormale pentru un om trecut de 80 de ani, de parca voi nu veti imbatrani niciodata) si acum pretindeti ca il aparati. Da' omu asta nu are voie sa imbatraneasca? sa nu mai poata face fata anumitor activitati? Voi sunteti niste hulitori ai tuturor. TU iti ascunzi capul in nisip. CHIAR NU POTI FACE DEOSEBIREA INTRE BINE SI RAU???? Nici cele mai ordinare tate barfitoare nu va pot egala. Citeste si tu ceva bun. Scrie ceva invataturi, daca nu ai ce face cu timpul liber. Si fa-ti, TE ROG FRUMOS, un control psihologic. Ai stringenta nevoie.

      Delete
    4. observ ca esti pe receptie non -stop!
      si culmea,iti judeci aproapele...
      "cine te-a pus pe tine judecator"?
      ai dreptate ca ips nicolae a imbatranit!
      si nu mai poate face fata "vremurilor"!
      bine ca are "colaboratori" de nadejde!
      ps>daca ai atata curaj, ia semneaza cu nume si prenume aceste comentarii, sa aflam si noi cine esti si ce hram porti!
      esti pesemne vreun studentas te-olog ravnitor de
      pre-otzie din mana lui paissie...

      Delete
    5. Ca sa-ti confirm inca o data ca aberezi, ca in orice comentariu care te contrazice vezi persoana care te obsedeaza: Vada Carmen ma numesc. Psiholog. vadacarmen@yahoo.com

      Delete
  13. Hai sa analizam putin poza de ma sus... Daca nu as cunoaste personajele si as fi si din alta epoca as spune cu siguranta ca Ionel nu e altul decat calugarul iezuit de pe langa ierarhul transilvanean. Il soarbe din ochi pe Paisie. Ca un dascal pe invatacelul sau.
    Apropo! Unde a slujit Paisie Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie? Sic!

    ReplyDelete
  14. http://ziuadevest.ro/editorial/36047-paisie-dumanul-preoilor-bneni.html

    ReplyDelete