Saturday, September 29, 2012

Cerber a ramas doar cu ... jumatate de cap

Deși comunicatele de presa pe basilica.ro abundă în descrieri oficiale cu privire la fructuoasele concluzii legate de uniformizarea regulamentelor în cele ce privesc pictura bisericească,



Sfântul Sinod a avut și o agendă confidențială, aproape secretă (pentru că mulți s-au săturat de nebun), în cele ce privește schisma bănățeană!
Schismă, pentru că Timișoara s-a izolat, s-a despărțit de restul regiunii, prin comportamentul total necreștinesc al episcopului vicar - uzurpator, tâlhar și penal - Paisie, care l-a subminat total pe arhiepiscopul locului.
Fără să mai poată închide ochii la mizeriile care deja au faimă națională, SS al BOR a fost nevoit să ia atitudine!
Pe surse, se pare că, pentru început, tâlharului i s-a întocmit un referat prin care a început cercetarea lui în comisia juridică, de disciplină și canonică, și i s-au retras toate atribuțiile administrative, economice, de învățământ (comisii de jurizare) și bisericești, până la definitivarea anchetei.
PS Paisie ar trebui să nu mai poată face nimic de capul lui! (mira-m-aș!)
Conform surselor noastre, la ora aceasta PS Paisie riscă caterisirea!
Urmează încă un sinod la sfârșitul lui octombrie!

3 comments:

  1. Risca catersirea pe dracu! Sunt minciunile scornite de sinodali ca sa potoleasca furia prostimii care va trece. Important e sa ne tinem noi de Paisie, ca astia nu vor face nimic!

    ReplyDelete
  2. iar dezinformezi,ne-am saturat de aberatiile tale,hai pa.

    ReplyDelete
  3. http://www.libertatea.ro/detalii/articol/preotii-acuzati-solicitau-mita-angajatilor-scandal-fonduri-europene-arhiepiscopia-timisoara-415856.html

    ReplyDelete