Saturday, March 26, 2011

Scandalurile provocate de PS Paisie Ion - Lugojanu : FABRIC - episodul I

În săptămâna ce tocmai s-a încheiat am asistat la încheierea unui armistițiu între PS Paisie si Parohia Fabric, mediat de către presă și parafat de către IPS Nicolae, Arhiepiscop titular al Timișoarei și încă, spre disperarea celor de la MBT, Mitropolit al Banatului.
După o perioadă în care ''obișnuitul Mitropolit al Banatului" a avut o prezență mai discretă în viața urbei, iată că Părintele Nicolae Corneanu a revenit cu obișnuita-i vigoare punând capăt, deocamdată, iluziei instalate în mintea unora, că Paisie ar fi cel îndreptățit să ia decizii la nivelul Arhiepiscopiei!

Dar să vedem de unde a pornit acest scandal:


Vă rugăm să urmăriți cu atenție cum PS Paisie Ion - Lugojanu încercă să manipuleze adunarea: voturi pentru - da, împotrivă și abțineri BA. Și astfel s-a descotorosit de o problemă. Însă nu a avut în vedere că enoriașii Fabricului nu sunt proști.

Va urma - Fabric, Episodul 2


RĂMÂNEȚI CU NOI!
URMEAZĂ DEZVĂLUIREA INTERESELOR IMOBILIARE ALE PS PAISIE!

2 comments:

  1. TREBUIE SA OPREASCA CINEVA TIRANIA SI MINTEA BOLNAVA A ACESTUI PREOT NUMIT PAISIE! FAPTELE LUI SUNT DEZONORANTE! DUMNEZEU SA NE AJUTE!

    ReplyDelete
  2. Asa a fost la Fabric anul trecut. L-au oprit oamenii. Dupa liturghie, oamenii au fost in stare sa-l plesneasca pe Paisie. Un barbat chiar a vrut sa o apuce de gat pe o avocata care a venit din alta parte cu barbatul sau si mai cu vreo cativa zaluzi! acei oameni au ridicat mainile! Cei din Fabric au fost incremeniti! Saracul nostru preot era negru de suparare! am auzit ca dupa aceea in casa de langa Biserica a fost mare scandal. paisie l-a facut nerusinat pe Parintele Mircea si apoi au fost oamenii la Preainaltu Nicolae si a fost liniste toata vara...

    ReplyDelete