Wednesday, March 9, 2016

Roadele ce le culegem ...

dupa semanatorul Paisie:
Link

Semintele lui: ura, dezbinarea, hotia, curvia.

20 comments:

  1. Hristos a inviat !

    ReplyDelete
  2. Ce stiti despre schibarile de cadre din administratia eparhiala ????

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se aud zvonuri ca multi isi cam fac bagajelul ...protopopi ,preoti si profesori...dar mai dureaza unpic,ori cum pana nu vom vedea nu vom crede nimic .

      Delete
  3. Nu se stie nimic, lucrurile decurg in firescul lor. Cert este ca episcopul frustrat Lucian Mic moare de ciudă ca nu pleaca in lumea de dincolo arhiepiscopul Timotei ca sa-i ia locul. Oricum o sa aiba contracandidat(i) redutabili si tare am impresia ca o sa-si traga iar teapa daca continua cu fariseismul si linguseala specifice. S-ar face si el traseist mitropolitan ca si Sofronie, ca sa mai castige niste voturi in Sinod, dar nu e nimeni interesat :))) Mai mult, din pacate pentru el, Sinodul nu mai voteaza dupa cum ii dicteaza patriarhul, care se lasa influentat usor cu bani pentru Catedrala si cadouri scumpe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu e adevarat ,cum va permiteti sa vorbiti in asa hal de doi Episcopi buni, vrednici si cinstiti, IPS Timotei si PS Lucian sunt ierarhi exemplari ai sinodului ,sunt iubiti si apreciati de oameni.Cred ca frustratul sunteti dv .

      Delete
  4. Probabil nu cunoasteti situatia concreta din cele 2 eparhii, ar fi bine sa va informati !!!
    De arhiepiscopul Timotei numai de bine.. desi pe vremuri a fost securist ca si Corneanu, iar in prezent e depasit de situatie. De altfel arhiepiscopia lui e condusa mai mult de consilieri, iar unii dintre ei care sunt si calugari se viseaza episcopi-vicari. Sa vedem daca Timotei cedeaza presiunii si isi deleaga din atributii. Oricum peste cativa ani o sa ne paraseasca...
    Cat despre Lucian, saracul nu mai incape in scaunul de la Caransebes. Preotimea fierbe in suc propriu din cauza birurilor pe care le-a impus, iar credincioasii s-a saturat sa-i audieze ”cuvantarile omagiale”, lipsite de continut teologic. Dar cel mai mult deranjeaza dispretul fata de credinciosi, caci spre deosebire de mitropolitul Ioan care se vede cat e de iubit de oameni, Lucian evita sa mai dea ochii cu ei, iesind dupa slujbe pe usa din altar. Ce se da pe Trinitas e doar reclama bine cosmetizat.

    ReplyDelete
  5. De unde si pana unde IPS Ioan e iubit de oameni ?daca cateva babe bocesc la unison cu el nu inseamna ca e iubit ! iar PS Lucian este iubit de oamnei mergeti la o liturghie savarsita de el si o sa vedeti ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. E clar ca habar n-aveti de situatia reala sau sunteti un postac de serviciu al Lui Lucian. Pana si credinciosii din Caransebes au ramas placut impresionati de prestatia mitropolitului.

      Delete
  6. Sa traiasca episcopul Lucian, infratit cu Dragnea condamnatul ! Eu propun sa fie si pictat Dragnea in noua catedrala, in semn de ”recunostinta vesnica”. Preafericite, nu infiintezi o mitropolie prin Papua Noua Guinee, special pentru marele episcop Mic???
    http://expressdebanat.ro/scandalos-episcopul-caransebesului-la-brat-cu-condamnatul-dragnea-nu-e-campanie-electorala-pentru-psd-e-recunostinta/

    ReplyDelete
  7. traim intr.o tara asa zis crestina..condusa de preotese.. a se vedea ce face nevasta atat laudatului popa Balangean... a i se vedea si fusta si decolteul, dar mai ales atitudinea....

    ReplyDelete
  8. In parohia Iosefin (Sinaia), preotii au dat ordin sa se impartaseasca copii nespovediti nicodata pana la 9 ani. CUMPLIT!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Va rog sa fiti mai clar !

      Delete
    2. Copii pana la varsta de 9 ani se pot impartasi (Sfanta Euharistie), nespovediti chiar si niciodata, pana la varsta de 9 ani. Totul in parohia Iosefin (Sinaia)- Timisoara.

      Delete
  9. off topic
    Mai scrie cineva la blogul acesta?
    Stiti vreun preot antiecumenist prin zona, ca vad va nu isi bate nimeni capul cu sinodul talharesc din Creta?

    ReplyDelete
  10. Mai bine zis Tamaia,busuiocul si excrocul ...si prin excroc ma refer la streptococul de cosilier trimis sa indobitoceasca si sa indoctrineze copii ,ca doar catedrala si vila [...]nu se construiesc pe gratis !!!
    http://www.ziuadevest.ro/tamaia-busuiocul-si-plicul-ateu/

    ReplyDelete
  11. http://www.ziuadevest.ro/episcopul-vicar-paisie-pus-la-colt-de-sinod/

    ReplyDelete
  12. http://www.tion.ro/preotul-martor-la-juramintele-romilor-in-biserica-si-a-dat-demisia-din-functia-de-consilier-la-centrul-eparhial/1964983
    Te lepezi de lungoci?
    Paisie:ma lepad !
    S-a rup lantul de iubire ...

    ReplyDelete
  13. CE mai stiti de Parintele Lungoci ?? nu mai face niciun descantec ,magie,legari etc.

    ReplyDelete
  14. Exorcizarea duhului ecumenist din Biserică – partea întâi
    https://www.youtube.com/watch?v=KPYhZCro4rA

    ReplyDelete