Friday, May 13, 2011

Radio șanț

Reluăm postul, pentru că datorită atacurilor suferite de la hackerii mafiei paisiace s-a pierdut. Au rămas doar comentariile.
Am spus că la ședința fulger pe care mitropolitul a convocat-o în Noaptea cuțitelor lungi Fabricanții au fost vânduți mafiei paisiace (scor 1 la 5).
Avem informații că de la 1 iunie, contrar tuturor promisiunilor, Fabricanții vor avea alt paroh, domnul părinte Adrian Floca, din Arhiepiscopia Aradului, de undeva de lângă Lipova.
Cel pronosticat de noi, pentru a nu fi acuzați de blat a fost relocat la Ghiroda Veche.
De asemenea, Radio șanț prevede un transfer al preoților Cosma și Cricovean și o evacuare din casa parohială, care va fi noul sediu al Protopiatului II.
După controlul fulger și ilegal descris în presă zilele trecute s-au pus bazele închiderii cantinei sociale, printr-o încercare de autodenunț la DSV făcut de Arhiepiscopia Timișoarei, prin care se încearcă o forțare de control al DSV-ului și o închidere forțată a cantinei de la Fabric. Astfel, drumul înspre ocuparea casei parohiale ar fi eliberat.
Deci, ca să fiu foarte clar:
Arhiepiscopia Timișoara a pârât la DSV Parohia Fabric că are cantină fără autorizație!!!!
Ceea ce este fals, conform declarațiilor din presă de până acum.
Bineînțeles că nu e prima dată când procedează astfel!
Un alt exemplu arhicunoscut, Arhiepiscopia Timișoara a pârât la Primăria Timișoara că Parohia Mehala a construit un foișor în curtea bisericii fără autorizație!!!! Deși nu ar fi fost nevoie de autorizație de construire pentru așa ceva!
Și l-au dărâmat!
Vă mai dau exemple?!
Arhiepiscopia Timișoarei a pârât la ANAF parohia Dacia pentru presupuse nereguli la contractele de pictură!!!!
Cu alte cuvinte, peste tot unde avea interese economice babane a făcut pe dracu în patru să distrugă oficiul parohial pentru a-și planta slugile!
Din nefericire pentru Fabricanți, dacă nu se regrupează în jurul preoților ca să și-i apere, sunt pierduți!
Așadar, toate comunicatele pe care Arhiepiscopia le-a emis presei și toate asigurările de bună credință ale mafiei paisiace cu privire la faptul că nu există interese imobiliare sau de altă natură la Parohia Fabric sunt niște minciuni, pentru că nu sunt susținute de fapte. Dimpotrivă, toate acțiunile întreprinse confirmă cele reclamate de către enoriașii fabricanți.

3 comments:

  1. sa nu fii in piela lui cosma si cricovean azi, dar nici sa nu fii in blana lui paisie et com cand va veni noul mitropolit.

    Hai, serios, acum: cand a zis PF.ul ca Pais "este cel mai bun produs al BOR"? (sau cam pe-aproape). Altfel intrebat: chiar a zis PF-ul asa ceva?

    ReplyDelete
  2. mai eu cred ca cricovean si cosma nu aveau si nu au cum sa faca atatea ilegalitati ca si ionelcu silaghi care ii prigonesc,asta e problema

    ReplyDelete
  3. un blog binevenit! Mai bun ca site-ul mitropoliei!

    ReplyDelete